Bilo da živimo u stanu ili u kući, balkoni su često nepravedno zanemareni prostori u našim domovima. Donosimo vam ideje kako da ovoga proljeća svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem ćete voljeti boraviti, odmarati se, družiti i uživati.

Galerija Inspiracija za uređenje balkona - 10 Inspiracija za uređenje balkona - 5 Inspiracija za uređenje balkona - 4 +12 Inspiracija za uređenje balkona

I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje. Ukrasite ga balkonskim cvijećem koje će ga obogatiti najljepšim bojama, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić i vaša mala oaza je gotova!

Inspiracija za uređenje balkona - 3 I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji (Foto: Living4media)

I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji, poput ružičaste, plave i narančaste, a ne zaboravite ni na ukrasne jastučiće za stolce koji će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim.

Naravno, sigurno nećete pogriješiti ni ako izaberete balkonski namještaj u bijeloj ili natur boji, koji, ovisno o dizajnu, može izgledati elegantno i vrlo moderno, klasično ili retro.

Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 8 10 fotografija koje će vas inspirirati da balkonu dodate barem malo ljubičaste

Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je skupio 13.000 lajkova - 5 Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je oduševio svijet i skupio 13.000 lajkova

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje balkona na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kavu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu obitelji, prijatelja ili dobre knjige.

Inspiracija za uređenje balkona - 6 I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju