Bilo da živimo u stanu ili u kući, balkoni su često nepravedno zanemareni prostori u našim domovima. Donosimo vam ideje kako da ovoga proljeća i ljeta svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem ćete voljeti boraviti, odmarati se, družiti i uživati.

Galerija Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 14 Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 11 Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 16 +12 Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje

I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje. Ukrasite ga balkonskim cvijećem koje će ga obogatiti najljepšim bojama, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić - i vaša je mala oaza gotova!

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 5 Ukrasite ga balkonskim cvijećem, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić i vaša mala oaza je gotova (Foto: Living4media)

I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim uzmete li neki u boji, primjerice ružičastoj, plavoj i narančastoj. Ne zaboravite ni na ukrasne jastučiće za stolce, oni će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim.

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 15 Uredite balkon na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kavu i provoditi proljetne i ljetne večeri (Foto: Living4media)

Naravno, sigurno nećete pogriješiti ni ako izaberete balkonski namještaj u bijeloj ili natur boji, koji, ovisno o dizajnu, može izgledati elegantno i vrlo moderno, klasično ili retro.

Tako sladak balkon stana u Crikvenici kojem zelena zavjesa daje poseban šarm Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 15 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 14 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 1 +16 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 5

Mali balkon s kutnom klupicom na kojem bismo rado ispijali kavu i odmarali Mali balkon s kutnom klupicom Mali balkon s kutnom klupicom Balkon s klupicom - 4 +3 Balkon s klupicom - 3

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje balkona na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kavu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu obitelji, prijatelja ili dobre knjige.

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 3 Ne zaboravite na ukrasne jastučiće za stolce koji će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim (Foto: Living4media)

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 1 I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim (Foto: Living4media)

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 7 Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju