Bilo da živimo u stanu ili u kući, balkoni su često nepravedno zanemareni prostori u našim domovima. Donosimo vam ideje kako da ovoga proljeća svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem ćete voljeti boraviti, odmarati se, družiti i uživati.

Galerija Inspiracija za uređenje balkona - 10 Inspiracija za uređenje balkona - 5 Inspiracija za uređenje balkona - 4 +12 Inspiracija za uređenje balkona

I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje. Ukrasite ga balkonskim cvijećem koje će balkon obogatiti najljepšim bojama, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić i vaša mala oaza je gotova!

Inspiracija za uređenje balkona - 3 I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji (Foto: Living4media)

I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji, poput ružičaste, plave i narančaste, a ne zaboravite ni na ukrasne jastučiće za stolce koji će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim.

10 koraka uz koje balkon postaje dnevni boravak na otvorenome Balkon kao dnevni boravak na otvorenom - 6 Balkon kao dnevni boravak na otvorenom - 5 Balkon kao dnevni boravak na otvorenom - 3 +7 Balkon kao dnevni boravak na otvorenom

Naravno, sigurno nećete pogriješiti ni ako izaberete balkonski namještaj u bijeloj ili natur boji koji, ovisno o dizajnu, može izgledati elegantno i vrlo moderno, lijepo klasično ili retro.

Kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto - 1 Sve što nam treba: Savršeni kutak u vrtu u kojem bismo proveli proljeće i ljeto

Dvorište Daniele Bobanović iz Rijeke pravi je cvjetni raj - 12 Pampas trava i hortenzije su čarolija: Dvorište u Rijeci kojem tepaju da je raj na zemlji

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje balkona na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kavu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu obitelji, prijatelja ili dobre knjige.

Inspiracija za uređenje balkona - 6 I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju