Ako činite sve kako biste pomogli u spašavanju našeg divnog planeta, onda vjerojatno pokušavate koristiti što manje jednokratne plastike. Među tom jednokrtnom plastikom mjesto imaju i jednokratne šalice/čaše.

Ako činite sve kako biste ih što manje koristili, jedna opcija je kupovina boca, šalica, čaša... za višekratnu upotrebu. Radi se o dugotrajnim proizvodima kojima je najveći plus činjenica da su puno bolji za okoliš od jednokratnih primjeraka. S obzirom na to da ih sve više ljudi uvrštava u svoju svakodnevnicu i trgovine u ponudi imaju različite modele, od onih ozbiljnijih do neodoljivih.

Svima kojima se više sviđaju neodoljivi, preslatki modeli, mogla bi se svidjeti i čaša za višekratnu upotrebu koju u ponudi ima stranica Smoko. Njezino ime je Boba i dolazi u paru s ružičastom slamkom za višekratnu upotrebu.

Slika nije dostupna Može li slađe? Šalica u obliku krafne koju želimo u svom ormariću

Slika nije dostupna Kako zgodna: Medo šalica s držačem za keks upravo je ono što nam treba

Uvijek nasmiješena Boba ispunjena je šarenim šljokicama zbog kojih će vam redovito mamiti osmijeh na lice. Zbog nje vam neće biti teško popiti još barem dva decilitra vode.

Namijenjena je za ispijanje hladnih pića i periva je u perilici posuđa, a kupiti je možete za 17 dolara (106,08 kn).

Oduševljena sam. Još je slađa nego na fotografiji. Moja kći je obožava. Naručit ću ih još nekoliko za ostatak obitelji. Osim toga, ovo je izvrsna ideja za poklon, jedan je od komentara zadovoljnih kupaca koji su ovoj čaši dali visoku ocjenu 4,9 od 5.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju