U četvrtak navečer održana je svečana dodjela nagrade Cesarica. Radi se o hrvatskoj glazbenoj nagradi publike za hit godine koju publika bira kao najpopularniji i najuspješniju pjesmu godine. Narada ime nosi prema za mnoge naujuspješnijoj hrvatskoj pjesmi svih vremena.

Galerija Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga u društvu s bračnim parom Huljić Na dodjelu nagrade Vjekoslava Huljić stigla je u dugoj crnoj haljini +2 Vjekoslava Huljić na dodjeli nagrade Cesarica - 2

U izbor za pjesmu godine ulazi 12 hitova mjeseca koje je također birala publike, a na jučerašnjoj dodjeli hitom godine proglašena je pjesma Eni Jurišić i Matije Cveka "Trebaš li me".

S nagradom je kući otišao i bračni par Huljić. Tonči i Vjekoslava Huljić proglašeni su hit autorima jer su u finalu bile čak četiri njihove pjesme.

Vjekoslava Huljić na dodjelu je stigla u elegantnoj dugoj haljini splitskog brenda Arileo kojem se članice obitelji Huljić često okreću u svečanim prigodama. Između ostalog, rad dizajnera Jurice i Marije Pirić je i vjenčanica Hane Huljić u kojoj je u veljači prošle godine izrekla sudbonosno da Petru Graši.

Ovaj put za Vjekoslavu su skrojili crnu haljinu s lađa izrezom koja prati liniju tijela, s visokim prorezom na nozi.

Na dodjelu nagrade Vjekoslava Huljić stigla je u dugoj crnoj haljini Na dodjelu nagrade Vjekoslava Huljić stigla je u dugoj crnoj haljini (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Skladateljica i spisateljica haljinu je uparila sa svjetlucavim zlatnim štiklama, s tankim remenčićem oko gležnjeva.

Hana Huljić Grašo u crnom kombinezonu u kojem je nemoguće ostati neprimijećen Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo +1 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo

Dominantno izdanje lijepe Franke Batelić zaokruženo brutalnim štiklama Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2019. Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2020. Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica +1 Franka Batelić

Izdanje je upotpunila bisernom ogrlicom i naušnicama, a svoju dugu kosu nosila je raspuštenu, oblikovanu u glamurozne valove. Točka na "i" elegantnom izdanju bio je crveni ruž koji je tu da začini svaku kombinaciju.

Jelena Rozga u društvu s bračnim parom Huljić Jelena Rozga u društvu s bračnim parom Huljić (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju