U zagrebačkom hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge. Akustična kompilacija "Minut srca mog" u produkciji Srđana Sekulovića Skansija većinski se sastoji od obrada pjesama iz Jelenine samostalne karijere te perioda koji je provela u grupi Magazin.

Galerija Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić na promociji albuma Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić na promociji albuma Minut srca mog +3 Vjekoslava Huljić

Uz njih, na albumu je i obrada Mineine pjesme "Rano" te hita "Ti si želja mog života", koji je s Magazinom otpjevala njihova prva pjevačica, Ljiljana Nikolovska.

Brojne poznate osobe okupile su se na promociji, a među njima su bili Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić. Bračni par Huljić stoji iza Jeleninih hitova, a pomogli su joj i u odabiru pjesama za ovaj album.

Hana Huljić Grašo: Nepogrešive hlače koje većina Hrvatica ima u svojem ormaru Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 4 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 2 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 3 +0 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 1

S obzirom na to da se rijetko pojavljuje u javnosti, Vjekoslava očekivano u ovakvim prigodama zasjeni svojeg supruga, koji je prisutniji u medijima i na javnim događanjima.

Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić (Foto: John Pavlish)

I dok je Jelena za svoju promociju odabrala kombinaciju u crnoj boji, Vjekoslava se odlučila za potpunu suprotnost te se od glave do pete odjenula u bijelo.

Odabrala je elegantno odijelo koje se sastojalo od klasičnih hlača na crtu i sakoa s tričetvrt rukavima, koje su krasili efektni zlatni gumbi. Bijelo odijelo upotpunila je bijelim salonkama.

Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić na promociji albuma Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić na promociji albuma (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju