Vjenčanje je jedan od najpamtljivijih dana u životu nekoga para. Svjetlana Keren i Dušan Babić imaju dodatan razlog da ga nikad ne zaborave.

Ovaj par iz Banja Luke odlučio se vjenčati iako je u tijeku pandemija koronavirusa te su zabranjena bilo kakva veća okupljanja. U želji da poštuju posebne mjere ponašanja koje su na snazi izrekli su sudbonosno da tek u društvu kumova, fotografa i matičara koji su stajali na propisanoj udaljenosti.

Za datum vjenčanja smo se odlučili još krajem prošle godine, jer nam on privatno ima simboliku, priznala je mladenka lokalnim medijima. Iako su planirali ozakoniti svoju vezu pred većom grupom prijatelja i obitelji to se nije dogodilo.

Slika nije dostupna "Nedostaju mi prijatelji": Tri ideje za druženje na sigurnoj udaljenosti koje eliminiraju nemir i dosadu

Mladenci nisu željeli ugroziti zdravlje pozvanih gostiju, ali ni vlastitih roditelja koji imaju više od 65 godina, te isti nisu bili prisutni na razmjeni svadbenih burmi.

I svoja modna izdanja prilagodili su posebnim uvjetima. Mladenka je za vjenčanje odabrala lepršavu haljinu A kroja u nježnoj pudrastoj nijansi koju je sparila s cipelama visokih potpetica. Izdanje je upotpunila posebno izrađenom maskom za lice i medicinskim rukavicama.

Slika nije dostupna Kako i kada prati odjeću da bi se izbjegla moguća zaraza koronavirusom?

Zaštitnu opremu nosio je mladoženja te kumovi koji su se nakon vjenčanja tek nakratko zaustavili na praznim banjalučkm ulicama kako bi snimili par fotografija za sjećanje. Zahvaljujući posebnoj zaštitnoj opremi mladenci će 2020. godinu pamtiti do kraja svojih života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju