Hana Huljić izrekla je sudbonosno da Petru Graši u crkvi svetog Dominika u Splitu pred članovima najuže obitelji i prijatelja.

Mladoženja se za ovu priliku odlučio za dobro krojeno odijelo s leptir-mašnom, a mladenka je blistala u dugoj bijeloj vjenčanici s halter ovratnikom splitskog brenda Arileo koja je razotkrila njezina gola ramena i dio leđa.

Haljina je nadahnuta pedesetim godinama prošlog stoljeća. Donji dio haljine napravljen je u laskavom A kroju koju vizualno stanjuje struk i oblikuje bokove, a ukrašen je bijelim gumbićima i romantičnim bijelim tilom s uzorkom cvijeća i lišća.

Uoči vjenčanja modni dizajner Jurica Pirić i vlasnik brenda Arileo priznao je da će Hanina haljina biti jednostavna i prozračno lepršava u duhu Hanine osobnosti.

Izrađena je samo za nju, otkrio je Jurica Pirić koji se zajedno sa suprugom i dizajnericom Marijom u kreiranju vjenčanica povodi za motom da je manje-više. Ne čudi stoga što su njihove kreacije jednostavne, ali i iznimno profinjene.

Hana Huljić je vjenčanicu sparila s dugim satenskim rukavicama koje su joj dopirale malo iznad laktova, a u rukama je nosila romantičan buket napravljen od bijelog cvijeća.

Izdanje je zaokružila decentnim make-upom, nakovrčanom kosom koju je ukrasila čipkastim detaljem te salonkama splitskog brenda Ledenko.

Slika nije dostupna Arileo: "Vjenčanica Hane Huljić bit će jednostavna i lepršava, a izrađena je samo za nju"

Kreaciju brenda Arileo nosila je i Hanina vjenčana kuma – pjevačica Domenica Žuvela – koja je odabrala svileni komplent sastavljen od hlača i odgovarajuće tunike u ledeno-plavoj boji kao i mladenkina mama Vjekoslava Huljić koja je nosila dugu ružičastu haljinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju