Monika Kravić i Fran Olujić vjenčali su se prije nekoliko dana u Zagrebu, a bivša voditeljica i producentica na svoj je Instagramu objavila i prvu fotografiju s vjenčanja.

Sve je u detaljima - s porukom, napisala je Monika ispod fotografije na kojoj je u centru pozornosti njezin predivan vjenčani buket.

Za elegantnu kompoziciju sastavljenu, između ostalog, od najdivnijih ruža i orhideja zaslužan je zagrebački concept store Tvoje. Konkretno, u buketu se, rekli su nam, našlo više vrsta orhideja, a ona najviše istaknuta bila je orhideje phalaenopsis. Tu su i dvije vrste ruža te dva plava cvijeta nigella, a među njima se skrio i asparagus koji se na fotografiji ne vidi. 

Padajući buket bio je bogat bojama pa je pogled s ružičastih orhideja bježao na upečatljive ruže u bež i boji maline, a onda na plave nigelle. U svakom slučaju sam za sebe bio je prizor koji se pamti. 

Svaki cvijet u ovom buketu ima i svoju simboliku.Orhideje su simbol ljubavi i romantike. Ružičaste orhideje simboliziraju i mir. I ruže su cvijet koji se povezuje s ljubavlju i romantikom. Niggela pak  predstavlja sklad i ljubav. Ovaj cvijet je simbol veza među ljudima.

Slika nije dostupna Jimmy Choo za vjenčanje: Luksuzne salonke o kojima maštaju mladenke diljem svijeta

Mladenci plešu prvi ples 15 najpopularnijih pjesama koje hrvatski mladenci biraju za prvi ples

"Čudesno" i "predivno" samo su neki od komplimenata kojima su korisnici društvenih mreža obasuli ovaj divni buket koji će vrlo vjerojatno poslužiti i kao inspiracija nekim budućim mladenkama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju