Na dan vjenčanja jedan od mnogobrojnih detalja koji mora biti savršen je i vjenčani buket. O tome kako će izgledati cvijeće u njihovim rukama mladenke počinju razmišljati puno prije velikog dana.

Galerija Vjenčani buket Vjenčani buket Vjenčani buket +17 Vjenčani buket

Netko će odabrati svoje najdraže cvijeće, netko će uzeti u obzir godišnje doba u kojem se održava vjenčanje, a netko će istražiti simboliku. Primjerice, Catherine Middleton u svojem je buketu imala đurđice, koje simboliziraju sreću, zumbule, koji simboliziraju ljubav, i bršljan, simbol prijateljstva.

Ctaherine Middleton na dan vjenčanja Ctaherine Middleton na dan vjenčanja (Foto: Profimedia)

Vrlo čest odabir za vjenčanja su tradicionalni bijeli buketi koji izgledaju divno, ali jednako divno izgledaju i šareni buketi. Opcija je puno, a među najpopularnijim cvijećem za izradu vjenčanih buketa su ruže, orhideje, božuri, hortenzije...

Kad se priroda zaigra: 15 najljepših cvjetova na svijetu Najljepše cvijeće na svijetu Najljepše cvijeće na svijetu Najljepše cvijeće na svijetu +11 Najljepše cvijeće na svijetu

Ako ste mladenka u potrazi za idejama, u galeriji na početku teksta čeka vas 20 vjenčanih buketa koji vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije za vaš veliki dan.

Vjenčani buket Vjenčani buket (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju