Vjenčanica Kristine Milković Čilić jedna je od onih koje zadovoljavaju ukuse i mladenki koje za svoj dan vjenčanja žele glamuroznu haljinu i onih koje žele elegantnu haljinu bez puno detalja. Za tenisača Marina Čilića Kristina se prije pet godina udala u vjenčanici koja se smatra jednom od najljepših među suprugama naših sportaša.

Galerija Kristina Milković Čilić nosila je vjenčanicu dizajnerice Caroline Castigliano - 7 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 3 Kristina Milković Čilić nosila je vjenčanicu dizajnerice Caroline Castigliano - 1 +7 Kristina i Marin Čilić vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu

Upravo je vjenčanica Kristine Milković Čilić pobijedila u našoj anketi u kojoj smo vas pitali koja je supruga naših sportaša (koji nisu nogometaši) nosila najljepšu vjenčanicu. Svoju savršenu vjenčanicu Kristina je pronašla kod britanske dizajnerice Caroline Castigliano, koja već 30 godina kreira vjenčanice i večernje haljine koje odišu tihim luksuzom te su ručno šivane.

Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 3 Kristinina vjenčanica posebna je upravo zbog svog pročišćenog, vrlo profinjenog dizajna (Foto: Niksa Duper/Cropix)

Lijepa brineta zablistala je u elegantnoj vjenčanici spuštenih ramena i s dugačkim šlepom, a haljina je posebna upravo zbog svog pročišćenog, vrlo profinjenog dizajna. Na leđima ima sitne gusto poredane gumbiće, a Kristina je u crkvi nosila i decentni veo ukrašen čipkom.

Kristina Milković Čilić nosila je vjenčanicu dizajnerice Caroline Castigliano - 1 Kristina i Marin Čilić vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu (Foto: Niksa Duper/Cropix)

Mladenka je stajling podigla tradicionalnim konavoskim naušnicama raskošnog dizajna, valovitu kosu nosila je raspuštenu i maknutu s lica na desnoj strani, dok je make-up bio vrlo suptilan i prozračan, tek toliko da dodatno naglasi Kristinine lijepe crte lica.

Buket velikih bijelih ruža obogaćen s malo lišća zaokružio je vjenčano izdanje Kristine Milković Čilić tog proljetnog dana 28. travnja 2018. u Cavtatu. Za tenisača Marina Čilića udala se u crkvi svetog Nikole, a prelijepa mladenka izgledala je očaravajuće u svojoj savršenoj vjenčanici.

Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 2 Kristinina elegantna vjenčanica ima i dugački šlep (Foto: Niksa Duper/Cropix)

Kad se žene sportaši (a nisu nogometaši): Koja je mladenka nosila najljepšu vjenčanicu? Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 5 Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 1 +12 Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 2

Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je haljinu koja pobjeđuje sve trendove Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 4 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 1 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 3 +2 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju