Vjenčanja nogometaša na glasu su kao najglamuroznija, no i drugi sportaši vole pripremiti raskošna vjenčanja koja se pamte. Boksač Filip Hrgović i diplomirana ekonomistica i odbojkašica Marinela Čaja oženili su se 1. lipnja 2019. godine u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama.

Galerija Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 5 Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 1 +12 Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine

Proslavljeni hrvatski boksač u teškoj kategoriji Filip Hrgović i njegova odabranica Marinela Čaja vjenčali su se tog lijepog proljetnog dana nakon šest godina veze. Marina je bila prelijepa mladenka u vjenčanici sirena-kroja s gornjim dijelom krojenim u obliku korzeta. Uz haljinu bogato ukrašenu čipkom nosila je dugački veo do poda i buket bijelih ruža.

Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 4 Marinela Čaja nosila je ženstvenu čipkastu vjenčanicu sirena-kroja (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Proljetno vjenčanje imao je i tenisač Marin Čilić. Sa svojom dugogodišnjom djevojkom Kristinom Milković vjenčao se 28. travnja 2018. u crkvi Svetog Nikole u Cavtatu. Kristina je zablistala u elegantnoj vjenčanici spuštenih ramena i s dugačkim šlepom dizajnerice Caroline Castigliano, a haljina je posebna upravo zbog svog pročišćenog, vrlo profinjenog dizajna.

Vjenčanje tenisača Marina Čilića i Kristine Milković u travnju 2018. godine - 1 Kristina Milković nosila je elegantnu vjenčanicu dizajnerice Caroline Castigliano (Foto: Niksa Duper/Cropix)

Svevremenski model: Anica Kovač udala se u vrlo jednostavnoj i baš lijepoj vjenčanici Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Anica i Robert Kovač +3 Robert i Anica Kovač

Pamti se i vjenčanje najuspješnijeg hrvatskog skijaša Ivice Kostelića i bivše islandske skijašice Elin Arnarsdottir 25. svibnja 2014. u crkvi Svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu. Elin je nosila lepršavu vjenčanicu s odvojivim rukavima od tila, koje je nakon crkvene ceremonije skinula.

Najljepšu vjenčanicu nosila je:

glasova:

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Haljina je na predjelu dekoltea imala nabore, a kada su se skinuli dugi rukavi, ostale su deblje naramenice od čipke. Svaka mladenka bila je lijepa i posebna na svoj način, a u našoj anketi izaberite čija vam se vjenčanica najviše sviđa.

Vjenčanje Ivice Kostelića i Elin Arnarsdottir u svibnju 2014. godine - 5 Elin Arnarsdottir nosila je lepršavu vjenčanicu s odvojivim rukavima (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju