Prije pet godina Marin Čilić i Kristina Milković Čilić vjenčali su se u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Divan proljetni dan tog 28. travnja 2018. bio je idealan za raskošno vjenčanje o kojem će se pričati. Mladenka je bila besprijekorno elegantna u profinjenoj vjenčanici dizajnerice Caroline Castigliano.

Galerija Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 4 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 1 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 3 +2 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka

Vrlo elegantna bila je i Kristinina vjenčana kuma i prijateljica Nika Stanović koja je odabrala dugu večernju toaletu s potpisom dizajnera Ivana Alduka. Dvobojna haljina koja poštuje sva pravila svadbene mode izrađena je od ružičastog tila dok se s desne strane nalazi tkanina tamnije nijanse crvene boje s primjesom ružičaste.

Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 6 Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka (Foto: Niksa Duper/Cropix)

Asimetrični kroj gornjeg dijela kreacije postignut je dizajnom na jedno rame, a struk je dodatno naglašen crnim pojasom, prepoznatljivim detaljem domaćeg modnog brenda Alduk. Vjenčana kuma svečano izdanje upotpunila je crnim najlonkama i klasičnim crnim salonkama, dok je od nakita nosila tanke narukvice, prsten i okrugle zlatne naušnice.

Nakon vjenčanja tenisača Marina Čilića i Kristine Milković Čilić Ivan Alduk na Facebooku je objavio kratki video nastajanja skice te divne večernje toalete u dva tona, koja bi bila nepogrešiv odabir i za crveni tepih.

Vjenčana kuma Kristine Milković Čilić nosila je prekrasnu dvobojnu haljinu s potpisom Ivana Alduka - 2 Kuma Nika Stanović odabrala je dugu, večernju toaletu u dva tona (Foto: Niksa Duper/Cropix)

Franka Batelić bila je vjenčana kuma prijateljici i izgledala je spektakularno Franka Batelić i Stefani Vozila Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka se s Vedranom Ćorlukom vjenčala prije gotovo pet godina +1 Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju