Bliži se sezona proljetnih i ljetnih vjenčanja i buduće mladenke u potrazi su za savršenom vjenčanicom. No zašto bi vaša haljina iz snova trebala baš nositi naziv vjenčanica? Pronašli smo 5 'običnih' haljina koje bez problema mogu proći i kao vjenčanice

Naći savršenu vjenčanicu nije nimalo lak zadatak jer u potrazi za vjenčanicom iz snova mnogim mladenkama nije jednostavno zadovoljiti želje i cijenu haljine.

Bliži se sezona proljetnih i ljetnih vjenčanja i buduće mladenke u potrazi su za savršenom vjenčanicom

Malo smo se maknuli od klasike i zavirili u trgovine koje nisu specijalizirane za vjenčanice i u njima pronašli 'obične' haljine koje vrlo lako mogu postati i vjenčanice bilo da tražite lepršavu maksi haljinu nježne boje, suptilniju verziju vjenčane haljine pencil kroja ili haljinu sirena kroja bez naramenica, model koji je među mladenkama vrlo tražen. Ovim 'lažnim' vjenčanicama veliki je plus i što su cijenom puno pristupačnije od klasičnih vjenčanica.

U foto galeriji pogledajte 5 prelijepih haljina od 399 do 1.110 kuna u kojima se žena može i udati i izgledati predivno.

 
Haljina umjesto vjenčanice trend je za koji se predviđa da će biti vrlo popularan u 2016. godini. Doznajte i koji su drugi svadbeni trendovi u 2016. koji prkose tradiciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju