Karl Lagerfeld bio je poznat po kreiranju vjenčanica. Štoviše, njegove revije visoke mode obično bi zatvorila mladenka u zapanjujućoj bijeloj haljini stvorenoj za odlazak pred oltar.

Galerija Mnoge dame nosile su vjenčanice na svečanom tepihu Met Gale Olivia Wilde u Chloe haljini na Met Gali 2023. Nicola Peltz u Valentinu na Met Gali 2023. +12 Miranda Kerr u Dioru na Met Gali

Ne čudi, stoga, što su mnogi odali počast njemačkom dizajneru na ovogodišnjoj Met Gali noseći svojevrsne vjenčanice. Jedna od njih je i Rihanna, koja se prošetala ispred Muzeja umjetnosti Metropolitan u osebujnoj kreaciji modne kuće Valentino.

Bijelu haljinu bez rukava sparila je sa strukturiranim topom boje slonovače i cvjetnim uzrokom koji je u potpunosti prekrio njezin torzo i glavu. Izdanje je dovršila dugim rukavicama bez prstiju i sunčanim naočalama.

Rihanna u Valentinu na Met Gali Rihanna u Valentinu na Met Gali (Foto: Afp)

Za osebujnu bijelu kreaciju odlučila se i Maya Hawke. Mlada glumica nosila je Pradinu haljinu i cvjetni ogrtač napravljen po mjeri, koji je sparila s bijelim presijavajućim najlonkama i cipelama s niskom potpeticom.

Nicole Kidman oduševila na Met Gali u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Nicole Kidman u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Keith Urban i Nicole Kidman na Met Gali Nicole Kidman na Met Gali posvećenoj Karlu Lagerfeldu +3 Nicole Kidman i Keith Urban na Met Gali

Jennifer Lopez u haljini za koju je trebalo napraviti mjesta na tepihu Met Gale Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 2 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 5 +3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6

Gisele Bündchen zablistala je na svečanom crvenom tepihu u Chanelovoj vjenčanici iz kolekcije visoke mode za proljeće/ljeto 2007. godine te je sparila s predimenzioniranim pernatim ogrtačem i bijelim sandalama.

Koje su sve to slavne dame nosile vjenčanice na ovogodišnjoj Met Gali, pogledajte u fotogaleriji na početku ovog teksta, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Tko je nosio najljepšu "vjenčanicu" na ovogodišnjoj Met Gali?

glasova:

Miranda Kerr u Dioru na Met Gali Miranda Kerr u Dioru na Met Gali (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju