Lejla Filipović uvijek plijeni poglede svojim modnim izdanjima – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj kreaciji ili na svojim društvenim mrežama dijeli inspiraciju za street style kombinacije u svakodnevnim komadima odjeće koje većina dama ima u svojim ormarima.

Galerija Lejla Filipović Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura Mango sandale +1 Mango sandale

Lejla Filipović na svojem je Instagramu nedavno podijelila i jedno iznimno nosivo i šik izdanje iz Trsta, a koje je bilo sastavljeno od klasičnih ljetnih komada poput topa s tankim naramenicama, kratkih hlača i sandala.

Bivša hrvatska misica za šetnju talijanskom šoping mekom odabrala je crnu majicu ukrašenu velikom mašnom i kratke hlače visokog struka u svijetloj boji. Izdanje je zaokružila atraktivnim parom visećih naušnica, šiltericom, velikom shopper torbom i sunčanim naočalama.


Na nogama je nosila crne podstavljene sandale ravnih potplata od umjetne kože s čičak trakom. Riječ je o chunky modelu sandala zaobljenih prstiju, prošivena dizajna te ukrašenih zlatnim detaljem španjolskog brenda Mango.

Ovaj tip sandala iznimno je udoban pa je idealan za duže šetnje po gradu, ali i uz more.

Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Njihov je izgled nadahnut Chanelovim Dad sandalama koje su se pojavile na tržištu 2019. godine, a koje su zbog svoje udobnosti doživjele veliki uspjeh među modnim trendsetericama tijekom pandemije koronavirusa.

Lejla Filipović u najpopularnijim tenisicama sezone stvorenima za šetnje, ali i haljine Lejla Filipović u Istanbulu Lejla nosi limiitirano izdanje tenisica Air Jordan Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan +1 Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan

Chunky sandale iz Chanela nosile su brojne slavne dame – od glumice Blake Lively do manekenki Rosie Huntington-Whiteley i Hailey Bieber.

Blake Lively nosila je Chanelove dad sandale na ljeto 2021. godine Blake Lively nosila je Chanelove dad sandale na ljeto 2021. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju