Želite li osnažiti svoj odnos s partnerom ili partnericom hitno se međusobno 'odfrendajte' s Facebooka, poručuje njujorški bračni terapeut Ian Kerner. Kerner je nedavno nakratko otvorio profil na najvećoj svjetskom društvenoj mreži i vrlo brzo ustanovio kako aktivnost na Facebooku negativno utječe na njegov brak

Bračni terapeut Ian Kerner nedavno je otvorio profil na Facebooku i shvatio da to nije imalo dobar utjecaj na njegov brak.

Nedavno sam zaključio da ne želim da mi supruga bude Facebook-prijateljica. Naime, nisam želio nikakve dodatne informacije. Zapravo, želio sam ih što manje, više tajnovitosti i nepredvidljivosti, rekao je za Independent.

Bračni terapeut Ian Kerner upozorava i da je braku ili u vezi važno njegovati i malo tajnovitosti.

Uopće me nije zanimao njezin post o tomu da je jako umorna i da je taj dan popila treću šalicu kave. Vrlo sam je brzo skinuo s popisa Facebook-prijatelja, a to preporučujem svim parovima, savjetuje Kerner.

Velik dio od oko 1,4 milijarda korisnika Facebooka sve češće svoj život vodi upravo 'online'. Kerner ne negira da vas mnoštvo informacija što ih vaš partner ili partnerica objavljuju na svojoj Facebook stranici mogu zbližiti, no upozorava i da je braku ili u vezi važno njegovati i malo tajnovitosti.

Tajnovitost i nepredvidljivost svakoj vezi daju posebnu dimenziju, uvjeren je njujorški bračni terapeut. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju