S prvim zrakama toplog proljetnog sunca sa sebe skidamo teške zimske kapute i vraćamo se jednom od najdražih ženskih odjevnih komada - baloneru

Galerija Baloner Zara 499 kn Benetton 1099 kn +4 Bershka 349 kn Izmjena godišnjih doba sa sobom donosi i promjene u našoj garderobi. Kapute i debele jakne pospremit ćemo na kraj ormara i vratiti se laganijim vanjskim komadima. Jedan od najpopularnijih svakako je baloner.

Apsolutni vladar proljetne sezone baš nikada ne izlazi iz mode i žene ga obožavaju zato što je svestran. Sjajno će nadopuniti sve dnevne kombinacije i danas ga bez problema možemo kombinirati uz traperice i tenisice, a u večernjim prigodama jednostavno je nezamjenjiv. Vječna crna haljina, salonke, torbica i baloner - u ovoj kombinaciji spremni ste za sve.
Bershka 349 kn Bershka 349 kn Foto: Bershka
Modeli u klasičnim bojama poput bež i crne uvijek su nosivi, ali nećete pogriješiti ako odaberete neku netipičnu boju poput svijetloplave ili crvene. Poigrajte se i s teksturama pa umjesto pamučnog balonera posegnite za onim od brušene kože.

Razgledali smo balonere u novim proljetnim kolekcijama komercijalnih modnih brendova i napravili presjek ponude. Koje smo modele izdvojili za vas provjerite u galeriji, a zatim pročitajte sve o najslavnijem baloneru na svijetu.
H&M 29 eura (215 kn) H&M 29 eura (215 kn) Foto: H&M

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju