Jedan od najtalentiranijih mladih glazbenika na hrvatskoj sceni, Vlaho Arbulić, prisustvovao je promociji akustičnog albuma "Minut srca mog" Jelene Rozge. U društvu svoje partnerice Tatjane Dragović došao je dati podršku kolegici, koja je za promociju odabrala zagrebački hotel Esplanade.

Galerija Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić +0 Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić

Vlaho već godinama njeguje sad već prepoznatljiv ležeran način odijevanja te se i za ovu prigodu odjenuo u skladu sa svojim stilom.
Klasične traperice u tamnoplavoj nijansi kombinirao je s košuljom kariranog uzorka i čizmama od brušene kože u smeđoj boji.

Efektni komadi nakita često su dio njegova stajlinga, a iznimka nije bila ni ova kombinacija, u kojoj se našlo mjesta za statement prstenje, narukvicu, ogrlicu i krunicu.

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić Tatjana i Vlaho na promociji albuma Jelene Rozge (Foto: John Pavlish)

Osim o stilu, Vlahine obožavateljice očekivano vole razgovarati i o njegovu - izgledu. Naočiti 32-godišnji Dubrovčanin na glasu je kao jedan od najzgodnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, a čitateljice portala zadovoljna.hr upravo su njemu dodijelile titulu najzgodnijeg hrvatskog pjevača.

U našoj prošlogodišnjoj anketi Vlaho je dobio najviše glasova čitateljica i izborio se za prvo mjesto u oštrojk konkurenciji pjevača svih generacija. Naposljetku je iza sebe ostavio Petra Grašu, Gibonnija, Marka Kutlića, Marka Tolju, Luku Nižetića, Sandija Cenova, Filipa Rudana, Ivana Dečaka i Dinu Jelusića.

Pobijedio je Vlaho u još jednoj anketi - onoj u kojoj ste imale zadatak odgovoriti na pitanje na čiji biste isklesani torzo rado naslonile svoju glavu. Za nekoliko glasova Vlaho je prešišao pobjednika showa Nove TV Ples sa zvijezdama, Pedra Soltza.

Kombinacija je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju