Vlatka Pokos uvijek mnogo pažnje posvećuje svojim modnim izdanjima. Kao velika ljubiteljica klasične elegancije često bira jednostavne, ali kvalitetne odjevne komade u kojima izgleda dotjerano, a koje nikad ne izlaze iz mode.

Galerija Vlatka Pokos Vlatka Pokos u nepogrešivoj crno-bijeloj kombinaciji Vlatka Pokos nosi Jimmy Choo čizme +1 Vlatka Pokos

Ovu modnu filozofiju demonstrirala je na vlastitom primjeru. Centrom Zagreba prošetala je u nepogrešivoj kombinaciji sastavljenoj od komada u svevremenskoj crnoj i bijeloj boji.

Crne hlače užih nogavica sparila je s dolčevitom iste boje, a preko kombinacije prebacila topao bijeli kaput ravnog kroja te je iskombinirala uz crnu torbicu.

Vlatka Pokos u nepogrešivoj crno-bijeloj kombinaciji Vlatka Pokos u nepogrešivoj crno-bijeloj kombinaciji (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Najviše pažnje privukle su njezine čizme s visokim sarama i potpeticom od 8,5 centimetara. Riječ je o modelu Mavis proslavljenog dizajnera Jimmyja Choo koji dolazi s efektom krokodilske kože.

Volim vječnu klasiku, priznala je Vlatka Pokos u jednom od ranijih razgovora. Dobra, crna torba je must have. Ne mora biti jako skupa, ali da je dobre kvalitete i da je decentan dizajn koji traje godinama.

Vlatka Pokos: Glamurozna haljina stvorena za isticanje ženstvenih aduta Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Momčilo Gurović +1 Maja Šuput

Izdanje staro 33 godine: Dokaz da je Vlatka Pokos oduvijek bila ljubiteljica elegancije Vlatka Pokos Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji Vlatka Pokos +4 Vlatka Pokos

Uložite i u lijepe, crne, udobne čizme koje nemaju preuske sare tako da možete u njih staviti hlače, što je stil koji jako volim, te u, primjerice, kvalitetnu crnu dolčevitu, kaput, traperice i bijelu košulju. 

Jimmy Choo čizme Mavis 85 Croc Jimmy Choo čizme Mavis 85 Croc (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju