Za razliku od brojnih dama s hrvatske estradne scene koje su elegantniji modni izričaj otkrile tek u "ozbiljnijim" godinama, Vlatka Pokos oduvijek je bila ljubiteljica elegancije. Dokazuje to i njezino izdanje staro 33 godine.

Galerija Vlatka Pokos Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji Vlatka Pokos +4 Vlatka Pokos

Pravi je užitak istraživati arhivske fotografije i prisjećati se trendova koji su vladali u pojedinim razdobljima, a jedna takva fotografija, nastala 1990. godine, otkrila nam je kako se to Vlatka Pokos odijevala u to vrijeme.

Tada je započinjala svoju profesionalnu pjevačku karijeru i bila članica popularne grupe Srebrna krila, s kojom je snimila kultnu pjesmu "Na modrom nebu iznad Zagreba".

Vlatka Pokos 1990. godine Vlatka Pokos 1990. godine (Foto: History I/C/Sinisa Hancic/Pixsell)

Fotografi su lijepu Vlatku snimili u trenutku kada je od kolportera kupovala spomen-izdanje dnevnih novina. U oči prvo upada njezina tamna kosa, koju je prirodna brineta predivnog osmijeha svezala u punđu.

Vlatka Pokos Vlatka Pokos: Kombinacija bez mane u kojoj vladaju bezvremenski klasici

Bila je odjevena u tamne hlače šireg ravnog kroja napravljene od poluprozirnog materijala i svijetli strukirani sako s naglašenim ramenima.

Preko ramena prebacila je torbicu s tankim remenom, a na nogama je imala salonke s ukrasnim detaljem. Svoju kombinaciju upotpunila je i zanimljivim visećim naušnicama.

Zavirite u galeriju i pogledajte još sjajnih kombinacija Vlatke Pokos.

Vlatka Pokos Vlatka Pokos (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju