Vlatka Pokos bila je voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju 7 koje je nedavno održano u Makarskoj.

Galerija Vlatka Pokos Vlatka Pokos na dodjeli Dodjela medalja i pehara na kraju Europskog prvenstva u ragbiju 7 Vlatka Pokos na otvaranju Europskog prvenstva u ragbiju u haljini Matije Vuice +0 Vlatka Pokos

Vlatka Pokos ljubiteljica je svevremenske elegancije i odjevnih komada koji se mogu kombinirati opet i iznova. Pokazala je to i na Europskom prvenstvu u ragbiju koje je od 7. do 9. lipnja održano u Makarskoj.

Za prvenstvo je odabrala ležerne odjevne komade koji su bili upotpunjeni elegantnim dodacima. Igrače ragbija, primjerice, intervjuirala je u plavim skinny trapericama i štiklama u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru.

Izdanje je, pak, dopunila šik detaljem – prozirnom bluzom dugih rukava i pussy bow mašnom koje su podigle cijelu kombinaciju.

Vlatka Pokos na dodjeli Dodjela medalja i pehara na kraju Europskog prvenstva u ragbiju 7 Vlatka Pokos na dodjeli Dodjela medalja i pehara na kraju Europskog prvenstva u ragbiju 7 (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Prozirna bluza u bijeloj boji bila je temelj i njezinog izdanja za proglašenje sportskih pobjednika na Europskom prvenstvu u ragbiju. Sparila ju je uz elegantne hlače ravnog kroja u boji bijele kave i sandale ravnih potplata.

Prozirni element nosila je i na otvorenju ovog sportskog događaja kada je nosila „golu“ haljinu s potpisom domaće hrvatske dizajnerice Matije Vuice.

Vlatka Pokos na otvaranju Europskog prvenstva u ragbiju u haljini Matije Vuice Vlatka Pokos na otvaranju Europskog prvenstva u ragbiju u haljini Matije Vuice (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Vlatka Pokos opet dokazala da je omražena kombinacija Anne Wintour zapravo - savršena Vlatka Pokos na reviji brenda ELFS Gucci, jesen/zima 2023. Gucci, jesen/zima 2023. +1 Vlatka Pokos na reviji brenda ELFS

Za posao, roditeljski sastanak i kavice: Izdanje Vlatke Pokos koje bi odobrile i Parižanke Vlatka Pokos Next, sako, 80 eura H&M sako, 69,99 eura +1 Sandro Paris, sako, 345 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju