Modni stil Parižanki najčešće se opisuje kao chic décontracté ili ležerni šik. Francuskinje uvijek izgledaju dotjerano i lijepo, znaju koliko je važno imati klasične odjevne komade jer ih je lako kombinirati s nešto elegantnijim, sofisticiranijim i modernijim detaljima.

Galerija Vlatka Pokos Next, sako, 80 eura H&M sako, 69,99 eura +1 Sandro Paris, sako, 345 eura

Tu lakoću opuštene elegancije obožava i Vlatka Pokos. U njezinom ormaru nalaze se dobro krojeni komadi koji na suptilan način naglašavaju njezine ženstvene adute, a koji se mogu nositi opet i iznova na različite načine.

Svoje modne igre Vlatka Pokos rado dijeli i na društvenim mrežama. Hrvatska voditeljica i pjevačica nedavno je na svojem Instagramu podijelila i jedno jednostavno, ali iznimno efektno izdanje iz glavnog grada Francuske koje odiše pariškim šikom.

Vlatka Pokos je za šetnju pariškim ulicama odabrala kvalitetan par plavih traperica ravnog kroja i jednostavnu bijelu bluzu, a preko kojeg je nosila dobro krojeni tamnoplavi sako sa zlatnim gumbima.


Izdanje je podigla Diorovim šalom, ali i omiljenom joj kožnatom torbicom ove francuske modne kuće - Lady Dior. Oči je zaklonila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

 

Riječ je o vrlo fleksibilnom izdanju koje se može nositi na različita mjesta – na posao, na kavice s prijateljicama i roditeljski sastanak.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrale nekoliko modela sakoa s dvorednim kopčanjem po uzoru na Vlatku Pokos.

Sandro Paris, sako, 345 eura Sandro Paris, sako, 345 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje staro 33 godine: Dokaz da je Vlatka Pokos oduvijek bila ljubiteljica elegancije Vlatka Pokos Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji Vlatka Pokos +4 Vlatka Pokos

Vlatka Pokos: Glamurozna haljina stvorena za isticanje ženstvenih aduta Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Momčilo Gurović +1 Maja Šuput

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju