Zgodni hrvatski vaterpolo reprezentativci otputovali su u ruski grad Kazanj u kojem se igra FINA Svjetsko prvenstvo. Hrvatske navijače pozvali su da ih bodre uz atraktivne fotografije iz kojih je jasno da su naši dečki u punoj snazi i spremni na osvajanje još jedne medalje

Povodom odlaska na FINA Svjetsko prvenstvo u ruski Kazanj hrvatski vaterpolisti snimili su atraktivne fotografije s treninga od kojih nam, moramo priznati, klecaju koljena. Sportski ljepotani fotografirani su u onome što rade najbolje – treningu.

Pri tome su do maksimalnog izražaja došli izdefinirani mišići Barakuda i njihova jaka pleća no oni ne ‘služe’ samo za gledanje. Sve nas mogu potaknuti na zdraviji način života te da boravak na moru maksimalno iskoristimo za plivanje, jedan od najboljih načina rekreacije.

‘Očekujem težak turnir, no u odličnoj smo formi pa se nadam i dobrom rezultatu. Pozivam sve da nas bodre, kao i dosad’, poručuje reprezentativac Luka Bukić.

Mjeseci napornih pripema po velikim vrućinama nisu ostavili traga na našim snažnim vaterpolistima koji su u Rusiju otišli s velikom željom za novom medaljom. Na prošlom Svjetskom prvenstvu u Barceloni osvojili su brončanu medalju.

FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza. Iz sveg grla navijamo za naše dečke!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju