Enrique Iglesias u nedjelju 8. svibnja nastupa u Areni Zagreb u sklopu svjetske turneje 'Sex and Love'. Budite i vi na koncertu vatrenog Španjolca jer Avon u igri darivanja jednu čitateljicu daruje s dvije ulaznice

Svjetska latino zvijezda Enrique Iglesias 8. svibnja zapalit će Arenu Zagrebu svojim hitovima 'Bailando', 'Noche Y De Dia', 'Turn The Night Up', 'Tonight', 'I Like It', 'Do You Know', 'Not In Love', 'Bailamos', 'Ring My Bells', 'Hero' i drugima.

Koncert Enriquea Iglesiasa u Areni Zagreb dio je svjetske turneje 'Sex and Love'

Hitovi 40-godišnjeg Enriquea Iglesiasa više od 70 puta dosegli su broj jedan na Billboardovoj ljestvici, prodao je preko 100 milijuna albuma, surađivao je s mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario uspješnu karijeru koja traje više od 20 godina... I to je samo dio bogatog glazbenog rezimea velikog miljenika žena.

Španjolski zavodnik u Zagreb stiže u sklopu turneje 'Sex and Love' koja prati njegov istoimeni deseti studijski album. Zagrebački nastup zgodnog Enriquea posjetitelje će impresionirati i vrhunskom produkcijom. Treba li vas još malo nagovarati da odete na spektakl u zagrebačkoj Areni, donosimo 5 razloga zašto ne smijete propustiti koncert Enriquea Iglesiasa u Zagrebu.



Želite li biti dio vrućeg zagrebačkog spektakla i plesati u neodoljivim latino ritmovima, to možete ostvariti i zahvaljujući Avonu! U igri darivanja Avon jednu čitateljicu daruje s dvije ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa 8. svibnja u Areni Zagreb.

Sve što morate napraviti je odgovoriti na pitanje: Da imate priliku provesti jedan dan s Enriqueom Iglesiasom, kako biste ga ugostile i što biste napravile da mu gostovanje u Hrvatskoj ostane u najljepšem sjećanju?

Odgovor zajedno s vašim podacima (ime, prezime, adresa i broj mobitela) pošaljite na adresu zadovoljna@novatv.hr do srijede 4. svibnja. Najkreativniji odgovor nagradit ćemo s dvije ulaznice, a ime sretne dobitnice objavit ćemo 4. svibnja u 12 sati.

Sretno!

Stiglo je puno vaših kreativnih odgovora i da možemo najradije bismo vas sve nagradili. Na žaslot imamo samo jednu nagradu, a ona ide u ruke - Karin Stijelje. Svoje je  ulaznice Karin osvojila zahvaljujući napisanom pjesmici posvećenoj upravo Enriqueu. Čestitamo!

Kad bi iz Španjolske u Hrvatsku došao
samnom mu dan ne bi loše prošao.
Bilo bi tu i smijeha i šale
Doznao bi brzo sve naše običaje.
Kušao bi mnoge naše delicije
a ja bi upoznala španjolske tradicije.
Dok bi šetnicom uz more šetali
mnogi fanovi bi ga zanovijetali.
Nebeski svod sa zvjezdarnice bi promatrali
I u glazbi našeg kraja uživali.
Nakon svega što bi doživio
u Hrvatskoj bi rado živio.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju