U petak, 31. listopada grupa 'Pavel' će održati koncrt u zagrebačkoj Tvornici. Pozvani su svi oni koji vole melodičan i emotivan rock izričaj u jednom od najpopularnijih koncertnih mjesta u Zagrebu

Godinu i pol nakon posljednjeg koncerta u Tvornici, frontmen benda Aljoša Šerić, sve je fanove pozvao na još jedno 'slavlje dobre glazbe i autentične osrednjosti'.

'Veselim se ponovnom susretu u Tvornici! Svaki put nam je gala, zato dolazimo po još.'

Sigurni smo da će publika ponovno pjevati u isti glas s bendom ne samo uspješnice sa prošla dva albuma poput 'Zbog tebe', 'Moj stan je prekinuo s njom', 'Ako si za, mogli bi jednom izaći' ili 'Kalifornija', već i aktualne hit singlove 'Čuvaj me' i 'Autentično osrednji', kojima najavljuju izlazak novog albuma, uoči koncerta u Tvornici.

Upravo sa aktualnim singlom i spotom 'Autentično osrednji', trenutno drugom najemitiranijom pjesmom na nacionalnoj listi Top 40, Pavel uspješno nastavlja osvajanje domaćeg etera.

Veliki koncert u Noći vještica, biti će tako ujedno i promocija novog, trećeg albuma grupe Pavel, koji slijedi hvaljene prethodnike 'Pavel' (2007.) i 'Od prve zvijezde ravno' (2012.).

Želite li osvojiti dvije ulaznice za koncert grupe u Tvornici potrebno je navesti nazive albuma grupe Pavel i odgovor sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj mobitela) poslati na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 13 sati u petak, 31.listopada kada ćemo objaviti dva sretna dobitnika.

Dobitnice su Ana Novosel i Nikolina Zokić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju