Neno Belan će povodok Valentinova 6. i 7. veljače u Tvornici održate nastupe ispunjene romantičnim pjesmama stvorenima za zaljubljene i one koji će se tek zaljubiti.

Za razliku od dosadašnjih valentinovskih izdanja Nene Belana, ove nam je godine pripremio specifičan koncert koji će dijelom biti električni - 'plugged', a dijelom akustični -'unplugged'.

Kao i proteklih godina, belaniranje donosi uživanje u bezvremenskim Belanovim hitovima, a svi posjetitelji mogu očekivati vrhunsko glazbeno i romantično iskustvo.

Osim poznatih hitova kao što su 'Rijeka snova' i 'Vino noći' ili aktualnih hitova 'Daj mi, daj' i 'Anđela, anđele', Neno Belan će publici u Tvornici predstaviti i svoj novi singl 'Jer pjesma je dio nas'. Autorstvo u potpunosti potpisuje sam Belan, a produkcija je nastala u suradnji s Igorom Ivanovićem.

Ne sumnjamo da će singl s kojim će Neno nastupiti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu, naći put do njegovih poklonika i ući u elitno društvo hitova iz Neno Belan kolekcije.

6. i 7. veljače u Tvornici, Belan će još jednom pokazati zašto je već godinama jedan od najslušanijih autora i izvođača, koji potpuno razumije svoju publiku uvijek je iznova osvaja svojim romantičnim tekstovima i plesnim ritmovima.

Gosti na koncertu, koji će prema najavi samog Nene Belana trajati 3 sata, bit će Detour i Jurica Pađen.

Darujemo vam ulaznice za koncert i CD Nene Belana

Želite li osvojiti dvije ulaznice za 6. ili 7. veljače nabrojite dvije pjesme Nene Belana te ih pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 16 sati u petak (6. veljače) te do 16 sati u subotu (7. veljače) te navedite svoje podatke (ime, prezime, adresa i broj mobitela).

Ukoliko želite osvojiti jedan od pet CD-ova javite nam se na isti e-mail s naznakom za CD Nene Belana.

Dobitnica za koncert 6. veljače je Irena Maretić.

Dobitnica za koncert 7. veljače je Ana Gavranić Markotić.

A dobitnici CD-ova su Igor Goranić, Ivanka Petrić, Jadranka Goranić, Ivona Andrijašević i Petra Musić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju