Poliklinika Bagatin, Klinika Svjetlost i Mapa Znanja kreirali su za Vas poseban niz događanja 'Quality of life' kroz koja želimo biti partneri u unaprjeđenju kvalitete Vašeg života, očuvanju Vašeg zdravlja i stjecanju vještina životnog uspjeha

Na ovom posebnom seminaru predavanja će održat ugledni poslovni treneri, stručnjaci iz područja psihologije, zdrave prehrane, njege kože lica i tijela, te vrhunski medicinski specijalisti iz područja dermatologije, oftalmologije i dentalne medicine.

'Quality of Life' vam nudi, na jednom mjestu, sve relevantne informacije i vještine potrebne za ostvarivanje vaših potencijala i uzdizanje kvalitete života na jednu sasvim novu razinu!

PREDAVAČI
- Matej Sakoman, mag. psych. s temom 'Otkrijte i iskoristite svoje talente!'
Prepoznajte svoje snage i najistaknutije talente te ih iskoristite za ostvarenje uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Kako to ostvariti saznajte od renomiranog psihologa.

- Dr. med. Jolanda Kanižaj Rajković, specijalist dermatovenerologije s temom 'Zauvijek mladi! Pravilna njega kože lica'
Naučit će Vas tajnama pravilne njege kože naročito osjetljive u ljetnim mjesecima, te kako ostvariti mlad i njegovan izgled.

- Petra Pažin, mag. nutr. s temom 'Hranom protiv umora'
Predstaviti će Vam temu superhrana važna za prevenciju i liječenje bolesti kroz pružanje vrhunske nutritivne podrške organizmu. Naučite se pravilnom prehranom boriti protiv umora i održavati visoku razinu energije.

- Dr. med. Maja Bohač, specijalist oftalmolog-refraktivni kirurg s temom 'Kako do savršenog vida? Riješite se zauvijek naočala i leća!'
Riješite se dodatnih troškova i briga vezanih uz razna pomagala za vid i očuvajte zdravlje svojih očiju. Zauvijek se riješite naočala i leća!


Mjesto i vrijeme

Mjesto: Hotel Sheraton Kneza Borne 2, Zagreb
Vrijeme: 15.06.2016. u 18 sati

Cijena i plaćanje
Early bird do 25.05.2016. / Cijena: 250 kuna / Paket 2 karte: 400 kuna
Od 26.05.2016. / Cijena: 350 kuna / Paket 2 karte: 500 kuna

Prijave putem Call centra: +385 1 46 10 225

Uplata IBAN: HR9823400091110451361 (Privredna banka) uz napomenu: 'Quality of life'.

Poliklinika Bagatin. Green Gold Tower, Grada Vukovara 269a/10, 10 000 Zagreb. info@poliklinikabagatin.hr

VODIMO VAS NA SEMINAR
Želite li i vi sudjelovati na ovom zanimljivom, korisnom i edukativnom seminaru, Poliklinika Bagatin može ostvariti vaše želje te vas daruje s dva puta po dvije karte.

Sve što trebate učiniti je odgovoriti na pitanje: Koji predavač će obraditi temu 'Hranom protiv umora'?

Odgovor na pitanje te svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) pošaljite do ponedjeljka 13.06. na našu e-mail adresu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju