Dobra maskara je jedna od najvažnijih stavki u ženskoj kozmetičkoj torbici. Ona produžuje trepavice, otvara pogled i uljepšava izgled cijelog lica. Ne čudi stoga što su dame u vječnoj potrazi za savršenom maskarom.

 

Otkako se pojavila na tržištu, Isehan Heroine Make Volume & Curl crna vodootporna maskara oduševljava žene diljem svijeta, a pogotovo u Aziji.

Obožavatelji ove maskare japanskog brenda Kiss me, koja se prodaje i na Amazonu po cijeni od oko 12,90 britanskih funti, odnosno 109 kuna tvrde da ima efekt poput umjetnih trepavica.

Recenzije tvrde da su trepavice nakon nanošenja duže, gušće i zavijenije kao da uistinu nosite umjetne trepavice. Ne samo da se ne razmazuje, već i traje cijeli dan.

Nosila sam maskaru u sauni 45 minuta, i maskara se nije razmazala, napisala je jedna od recenzentica ovog proizvoda na društvenim mrežama.

Uisitnu, kada se osuši na trepavicama, maskaru navodno neće razmazati niti znoj, suze ili vanjski utjecaji na bazi vode. Baš zato najlakše ju je ukloniti uz pomoć kokosovog ulja.

Kiss me vodootporna maskara Maskara se na Amazonu prodaje po cijeni od oko 109 kuna Foto: amazon.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju