Gjoollery narukvice stvorene su kako bi kroz cijelu godinu podsjećale na sunčane ljetne dane i duge ljetne noći. Vodootporne su i slana morska voda neće im nimalo naškoditi tako da se ne moraju skidati prilikom kupanja

Iza hrvatskog brenda narukvica Gjoollery stoje Anja i Matija, dvoje zaljubljenika u more i sve što se povezuje s morem. Iz te ljubavi nastale su i narukvice koje kombiniraju elegantan nautički stil i avanturističku prirodu jedrenja.

Anji i Matiji želja da narukvica Gjoollery svakog vlasnika tijekom kroz cijelu godinu podsjeća na sunčane ljetne dani i duge ljetne noći.

Narukvica je vodootporna zbog čega se može nositi prilikom kupanja u moru, ronjenja, jedrenja ili bilo koje druge morske aktivnosti. Kako bi narukvica uvijek izgledala kao nova, preporuka je ju je svaki dan oprati čistom vodom.

Narukvica Gjoollery zrađena je od jednog komada autentičnog konopa kakvi se koriste i kod jedriličarskih regata te nema nepotrebne čvorove što je također čini jedinstvenom. Sidro na narukvici izrađeno je od nehrđajućeg čelika dok je privjesak napravljen od prozirnog pleksiglasa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju