Iako nam crvena boja nije strana i već je prošle sezone izdvajana kao veliki trend, ovo proljeće bit će posebno popularna kada je u pitanju - obuća.

Galerija Crvene cipele efektan su dodatak svakoj kombinaciji Eva Minge (CCC), 89,99 eura Fabio Rusconi (Karla.hr), 161 euro +9 Crvene cipele iz trgovina - 2

Ako se pita britanski Vogue, u 2024. godini u svoju kolekciju trebate dodati upravo crvene cipele. Dovoljni su vam obična bijela majica i plave traperice da zajedno s crvenim cipelama tvore kombinaciju koja će biti pun pogodak.

Za odvažnija izdanja crvene cipele možete kombinirati s drugim komadima u crvenoj boji, poput haljine ili jako popularnih crvenih hulahupki.

Dokaz da će crvene cipele dominirati u nadolazećem periodu jesu i modne piste na kojima su bile čest prizor u sklopu kolekcija za jesen/zimu 2024. godine.

Hailey Bieber u crvenim cipelama Hailey Bieber u crvenim cipelama (Foto: Profimedia)

Njihova je velika obožavateljica i Hailey Bieber, čija su izdanja dokaz da su crvene cipele idealan odabir za sve prigode, od dnevnih do svečanijih. 

Hailey Bieber u crvenim cipelama Hailey Bieber u crvenim cipelama (Foto: Profimedia)

A koju crvenu obuću odabrati? Sasvim je svejedno. I mokasinke, i balerinke, i salonke bit će dobar odabir. Prilagodite cipele vašem stilu, a crvena boja učinit će ih detaljem koji će svako vaše izdanje učiniti posebnim.

Hoćete li nositi crvene cipele?

glasova:

Crvene cipele imaju moć transformirati cijeli izgled, a ako biste i sami rado dodali par u svoj ormar, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko potencijalnih modela. Tu su salonke, slingback cipele, balerinke i sandale.

Sedam trendova s ulica Kopenhagena koje će prigrliti i Hrvatice Skandinavke su mnogima izvor modne inspiracije Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu - 7 Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu +10 Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu - 4

Za dan i večernje izlaske: 12 modela tenisica s kojima niti jedna kombinacija neće biti dosadna Šljokice i tenisice su savršen par SMR23, 165 eura Steve Madden Privy (Answear), 129,90 eura +9 Boden (Next), 113 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju