Ljubiteljice cipela raduju se svakoj nadolazećoj sezoni i novitetima koje će ona donijeti. Tako se mnoge dame ovih dana vesele prvim jesenskim kolekcijama cipela koje će uskoro zavladati trgovinama.

Među njima će se tradicionalno naći i modeli inspirirani kolekcijama velikih modnih kuća prikazanim na tjednima mode za jesen/zimu 2021. godine. Magazin Vogue izdvojio je pet modela koji se već nameću kao najpopularniji za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu.

1. METALIK OBUĆA

Što blještavije, to bolje. Tako bi mogao glasiti naputak za kupovinu novih jesenskih cipela. Modne kuće lansirale su čitav niz efektnih modela, od salonki do gležnjača i visokih čizama.

2. MODELI S PLATFORMOM

Zaboravite na suptilne platforme jer će u nadolazećoj sezoni biti popularne predimenzionirane varijante rezervirane samo za najodvažnije obožavateljice visokih potpetica.

3. ČIZME DO KOLJENA

Uz standardno popularne gležnjače i efektne modele koji sežu do bedara, u modu se vraćaju čizme do koljena.

4. MOĆNE SALONKE

Power pumps ili moćne salonke većina žena već ima u svom ormaru. Ove sezone modne kuće predlažu metalik varijante, modele s neobičnim potpeticama, ali i modele klasičnog dizajna koji nikad ne izlaze iz mode.

5. VUNENE ČIZMICE

Bit će zanimljivo vidjeti na koji će način komercijalni modni brendovi interpretirati modele viđene na revijama modnih kuća Chanel, Miu Miu i ostalih koji su svoje čizme za novu jesensko-zimsku sezonu odjenuli u vuneno ruho.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju