Što su nekoć bili jednorozi, sada sve više postaju kaktusi. U trgovinama se mogu pronaći razni detalji ukrašeni ovom popularnom biljkom koja nas privlači svojim egzotičnim i neobičnim izgledom.

Galerija Detalji kao stvoreni za ljubiteljice kaktusa - 9 Detalji kao stvoreni za ljubiteljice kaktusa - 2 Detalji kao stvoreni za ljubiteljice kaktusa - 5 +6 Next, kozmetička torbica, 42 kn  

Privlačnost kaktusa je i u njihovoj izdržljivosti, otpornosti i nezahtjevnosti, zbog čega i jesu među najpoznatijim sobnim biljkama.

U trgovinama se mogu pronaći razni detalji ukrašeni kaktusom, biljkom koja nas privlači svojim egzotičnim i neobičnim izgledom

Kaktusi su sukulentne biljke koje pripadaju porodici Cactaceae, a potječu iz Amerike (Sjeverne, Srednje i Južne sa susjednim otocima). To su uglavnom bodljikave trajnice koje se odlično suprotstavljaju suši zahvaljujući sočnom i mesnatom sastavnom tkivu.

Za sve ljubiteljice kaktusa (i one koje će to tek postati) pronašli smo deset detalja koje će sigurno rado imati u svojoj kolekciji kaktusa. Možete izabrati posteljinu s kaktusima, vazu, tanjurić ili pak zanimljivo ogledalo u obliku kaktusa.

Mini ventilator u obliku kaktusa dolazi u četiri boje - 2 Kaktusić koji hladi: Ventilator od sedam kuna dovoljno malen za torbicu

Sukulenti Popularni "izdržljivci": Izaberite pravi sukulent za svoj horoskopski znak

Ili pak samo želite dodati još koju biljčicu svojoj bogatoj kolekciji. Pronašli smo i umjetne kaktuse od keramike koji izgledaju kao pravi, a odličan su izbor ako imate malu djecu pa postoji opasnost da su ubodu na bodlju.

Detalji kao stvoreni za ljubiteljice kaktusa - 1 Accessorize, luftmadrac, 260 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju