Što su nekoć bili jednorozi, sada sve više postaju kaktusi. U trgovinama se mogu pronaći razni detalji ukrašeni ovom popularnom biljkom koja nas privlači svojim egzotičnim i neobičnim izgledom.

Galerija

 

Privlačnost kaktusa je i u njihovoj izdržljivosti, otpornosti i nezahtjevnosti, zbog čega i jesu među najpoznatijim sobnim biljkama.

U trgovinama se mogu pronaći razni detalji ukrašeni kaktusom, biljkom koja nas privlači svojim egzotičnim i neobičnim izgledom

Kaktusi su sukulentne biljke koje pripadaju porodici Cactaceae, a potječu iz Amerike (Sjeverne, Srednje i Južne sa susjednim otocima). To su uglavnom bodljikave trajnice koje se odlično suprotstavljaju suši zahvaljujući sočnom i mesnatom sastavnom tkivu.

Za sve ljubiteljice kaktusa (i one koje će to tek postati) pronašli smo deset detalja koje će sigurno rado imati u svojoj kolekciji kaktusa. Možete izabrati posteljinu s kaktusima, vazu, tanjurić ili pak zanimljivo ogledalo u obliku kaktusa.

Ili pak samo želite dodati još koju biljčicu svojoj bogatoj kolekciji. Pronašli smo i umjetne kaktuse od keramike koji izgledaju kao pravi, a odličan su izbor ako imate malu djecu pa postoji opasnost da su ubodu na bodlju.

Detalji kao stvoreni za ljubiteljice kaktusa - 1
Accessorize, luftmadrac, 260 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)