Sniženja su idealna za lov na trendi komade, no to nikako ne znači da niske cijene ne treba iskoristiti kako bi se ormar nadopunio bezvremenskim krpicama i modnim dodacima. Mi smo u H&M pronašli oboje.

Galerija Ležerna kombinacija za svaki dan Poslovna kombinacija Večernja kombinacija +11 H&M majica, prije 99,90 kn, sada 50 kn  

Na međusezonskoj rasprodaji H&M-a možete pronaći idealne komade za nadolazeće sunčane dane. U ponudi se nalaze lepršave suknje, kombinezoni, bluze i hlače raznih modela i printova.

Sniženja nas često znaju preplaviti željom za kupovinom pa često najbolji komadi prođu nezapaženi. Kako biste maksimalno iskoristili ovu priliku, mi smo zavirili u njihovu ponudu i izdvojili komade koje vrijedi ugrabiti. Vodili smo se onim trikom da se pri odabiru svakog odjevnog komada može vizualizirati nekoliko kombinacija.

Prvi komad koji nam je zapeo za oko je midi suknja poprilično upečatljiva uzorka. Ovakve suknje odlične su jer se mogu nositi kroz cijelu godinu, a lako se kombiniraju uz ležerne ili poslovne outfite. Sparili smo je sa žutom majicom do struka i klasičnom smeđom torbom za opuštenu dnevnu kombinaciju.

Poslovna kombinacija Poslovna kombinacija Foto: Nova Studio

Obične poslovne hlače zamijenite zanimljivijom varijantom kariranih hlača koje idu u trapez. Za nešto elegantniji i ženstveniji izgled kombinirajte ih uz delikatni top s čipkom. Sve upotpunite sakoom u bijeloj ili crnoj boji. Ako slučajno zakasnite i ne pronađete ga na ženskom odjelu, bacite pogled i na muški jer su predimenzionirani odjevni komadi još uvijek u trendu.

Večernja kombinacija Večernja kombinacija Foto: Nova Studio

Komad koji je idealan za večernje izlaske je kombinezon. Uz njega ćete uvijek imati outfit bez puno planiranja, a izgledat ćete dotjerano. Na H&M-ovom međusezonskom sniženju pronašli smo bijeli kombinezon s naramenicama lađa otvora koji savršeno nadopunjuju zlatni detalji.

Sniženja u H&M traju od 20. ožujka pa sve do 7. travnja.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju