Torbica s kratkom ručkom koja se nosi čvrsto uz tijelo, točno ispod pazuha, bila je popularna kasnih 90-ih, a sada se vraća na velika vrata.

Galerija Pradin model na tjednu mode u Milanu (Foto: Prodimedia) Kendal Jenner s torbicom koja je bila popularna 90-ih (Foto: Profimedia) Bella Hadid s torbicom koja je bila popularna 90-ih (Foto: Profimedia) +3 Bella Hadid s torbicom koja je bila popularna 90-ih (Foto: Getty Images)

Vjerne pratiteljice trendova, Kendall Jenner i Bella Hadid, ove torbice nose cijeli mjesec.

Jenner je tako nosila Pradin crni model od najlona za vrijeme njujorškog Fashion Weeka, dok je Hadid nekoliko modela pokazala u Parizu.

Prada i Fendi svoje su modele za proljeće 2019. pokazali na modnim pistama.

Radi se o torbici koja će mnogima biti privlačna zbog svoje veličine i pomalo seksi izgleda.

Može poslužiti jednako dobro za dnevne i za večerenje kombinacije. Sigurna je i od lopova obzirom da je držite čvrsto uz sebe. A iako nije velika, dovoljno je velika da u nju stanu vaš mobitel, maskara, žvakače gume i kartice.

Pradin model na tjednu mode u Milanu (Foto: Prodimedia) Pradin model na tjednu mode u Milanu (Foto: Prodimedia) (Foto: Prodimedia)

Još jedan razlog za popularnost ovih torbica je i veza s kasnim 90-ima. Nosila ju je, između ostalog, Carrie Bradshaw, a bila je česta pojava na modnim pistama.

Bila je dio modne kombinacije pjevačice Lauryn Hill u spotu za pjesmu Everything Is Everything i izgledala je fantastično. Uvjerite se i sami, a ako niste spremi za ovaj model, prije gledanja spota pogledajte 12 modela velikih crnih torbi za sve prigode po cijeni od 149 do 310 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju