Pozornost, drage ljubiteljice originalne serije „Seks i grad“! Šuška se kako će se u drugoj sezoni serije „I tek tako...“ koja predstavlja njezin svojevrsni nastavak, pojaviti odnosno vratiti Aiden.

Sve poznavateljice ovog serijala se zasigurno sjećaju da je Aiden Shaw bivši zaručnik Carrie Bradshaw kojeg je sjajno odglumio glumac John Corbett.

Iako je i sam Corbett tijekom prošle godine na društvenim mrežama zadirkivao svoje pratitelje kako će se pojaviti u seriji „I tek tako...“, to se na kraju nije pokazalo točnom informacijom u prvoj sezoni što je razočaralo velik broj njegovih obožavateljica.

Volimo Johna, i volimo Aidena, ali njegovo vraćanje nije bilo u planu, pojasnila je scenaristica serije Julie Rottenberg nakon što su se producenti serije suočili s velikim valom kritika.

S obzirom da je Carrie u prvoj sezoni serije „I tek tako...“ morala prihvatiti kako je zauvijek izgubila Facu, obožavatelji su pretpostavili kako je povratak Aidena logičan nastavak priče.


Aidenov povratak je velika priča koju su svi kod kuće napisali iako je mi nismo planirali,
priznao je i izvrsni producent serije Michael Patrick King.

Hoće li se Aiden Shaw ponovo vidjeti s Carrie? Izvori bliski produkciji tvrde da će John Corbett imati veću ulogu u drugoj sezoni koja će se protezati kroz nekoliko epizoda.

Slika nije dostupna Bolje ili lošije od originala? Top 12 izdanja Carrie Bradshaw u seriji "I tek tako"
Hoće li se to uistinu ostvariti, treba pričekati i vidjeti. Snimanje druge sezone serije „I tek tako...“ predviđeno je za listopad ove godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju