Prošle godine osvojili su zagrebačku second-hand scenu modnim buvljacima za žene, ali i muškarce. Ovogodišnji buvljak pod nazivom „NAJS BUVLJAK“ ugostit će i poznati brend majica “Pišem ti po zidu”. Posjetite ga na Jarunu u sklopu Food truck festivala četvrtkom, 3. i 10. rujna, od 16:00 do 20:00h.

Najs buvljake volimo jer su savršen spoj second-hand vintage i mainstream odjeće, obuće i modnih dodataka poznatih modnih brandova za žene, ali i muškarce!

Komadi su dobro probrani i očuvani, a cijene povoljne. Bilo da tražite mušku ili žensku odjeću, trendy ili vintage komade, u ponudi svatko može pronaći nešto originalno za sebe.

Ove godine imate jedinstvenu priliku kupiti i majice poznatog brenda Pišem ti po zidu, koji će predstaviti svoju novu kolekciju.

Što vas očekuje na Jarunu?
1) Promo cijene i nova kolekcija popularnog modnog brenda Pišem ti po zidu.
Na licu mjesta možete kupiti majice ili naručiti na svoju adresu. Ekipa iz Pišem ti po zidu priprema i zabavne aktivacije i giveaway za posjetitelje.

2) Originalne second-hand komade poznatih brendova
Najs buvljak okuplja modne zaljubljenike koji imaju višak odjeće u ormaru. Ovo je prilika da zgrabite dobro očuvane komade poznatih brandova, kao što su ZARA, Mango, Pull&Bear, H&M, Asos.

3) Vintage i retro second-hand komadi
Uz poznate modne brandove i trendi komade, pronaći ćete i vintage second-hand komade izlagačica koje su već osvojile zagrebačku vintage scenu.

Komadi su dobro probrani i očuvani, a cijene povoljne. Bilo da tražite mušku ili žensku odjeću, trendy ili vintage komade, u ponudi svatko može pronaći nešto originalno za sebe.

4) ...i muška second-hand odjeća
Na prošlom buvljaku “Kupi muški” dokazano je da i muškarci vole second-hand. Stoga i ovaj puta u ponudi imaju i odjeću, obuću i modne dodatke za muškarce i žene.

5) Besplatne profilne fotke od fotografkinje Mirne Marić.
Prekrasno okruženje Food Truck Festivala savršeno je za fotkanje, a novi najs komadi izmamit će vam osmijeh na lice. Fotografkinja Mirna Marić će vam za vrijeme happy houra rado napraviti profilne fotografije.

6) Klopa, cuga, glazba.
Food Truck Festival osigurava vrhunsku klopu i cugu, popraćenu glazbenim programom. Sve to u prekrasnom okruženju Jaruna, pored Aquarius kluba.

Ekipa iz najs buvljaka popratite na Facebook i Instagram profilu, gdje će objavljivati neke od komada koji vas čekaju na Jarunu.

Potvrdite svoj dolazak i pozovite prijatelje preko eventa Najs buvljaka.

Najs buvljak Uz poznate modne brandove i trendi komade, pronaći ćete i vintage second-hand komade (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju