Službeno je započelo snimanje serije "And just like that…", reboota kultne serije "Seks i grad". Na setu smještenom u New Yorku nastala je i prva službena fotografija glavnih zvijezda reboota. Naravno, to su Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis.

I dok se jedni vesele činjenici da su cure opet na okupu, drugi još uvijek ne mogu preboljeti činjenicu da Kim Cattrall više nije dio glumačke ekipe.

Kao i u stvarnosti, ljudi dođu u tvoj život i onda odu. Neka prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu, objasnio je odsutnost lika Samanthe Jones direktor programa HBO-a, Casey Bloys.

Rekao je i kako reboot ne pokušava biti nova verzija "Seksa i grada". Ne pokušavamo reći da ovi likovi i dalje žive kao da su u tridesetima. Ovo je priča o ženama u pedesetima i one se suočavaju sa svim stvarima koje se događaju ljudima u tim godinama, kazao je.

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljice mode koje već analiziraju odjevne kombinacije omiljenih likova.

Baš kao i u šest originalnih sezona serije, njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Tako je odvjetnica Miranda odjevena praktično i udobno, Charlotte je i dalje vjerna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Carrie očekivano modno najrazigranija i najefektnija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju