Jennifer Lopez uvijek privuče pažnju svojim odjevnim izborima, nekada za njih dobije pohvale, a nekada ipak dobije i koju lošu kritiku. A hlače koje je odjenula za večeru u grčkom restoranu komad su koji se mnogima nije baš svidio.

 

Za odlazak u restoran Jennifer Lopez bira razne odjevne kombinacije, nekad je njezin izbor elegancija s dozom glamura, a nekad se bolje osjeća u ležernijim izdanjima. Opušteniji stajling pjevačica je izabrala i za odlazak na večeru u grčki restoran Avra na Beverly Hillsu s dečkom Alexom Rodriguezom.

Jennifer Lopez u \'vrećastim\' hlačama Jennifer Lopez u 'vrećastim' hlačama (Foto: Profimedia)

Ljubiteljica uske odjeće ovaj se put ipak odlučila za šire odjevne komade te je komotnu vestu s velikim V-izrezom kombinirala uz vrećaste hlače koje se diče svojom udobnošću, ali ponekad baš i ne laskaju figuri. Kritičari su odmah primijetili da su hlače vizualno skratile Jenniferine noge te čitav dojam učinile nezgrapnim.
 
Jennifer je kombinaciju zaokružila s bijelim tenisicama ukrašenima šljokičastim detaljem te crnom torbom, a izostale nisu ni velike okrugle naušnice, zaštitni znak 49-godišnje dive. Pogledajte i zabranjene tajice Jennifer Lopez koje žene izbjegavaju nositi u javnosti.

Jennifer Lopez u \'vrećastim\' hlačama Jennifer Lopez u 'vrećastim' hlačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju