Saznajte što i kako darivati tijekom siječnja

Za sve one koji brinu hoće li se njihov poklon pod borom svidjeti osobi kojoj su ga namijenili, jedno je sigurno: čak i sitnicom razveselit ćemo onoga kome ju poklanjamo. Darove u kojoj god dimenziji vole i veliki i mali, a čaroban trenutak njihova odmotavanja i otkrivanja te ozarena lica novih vlasnika, razveselit će i onoga tko ih poklanja. No, vrijeme darivanja nije vezano samo uz blagdane, poklon je lijepo primiti u bilo koje doba godine.

Zato je ovog siječnja dm pripremio savršenu kombinaciju za sve one koji vole i primati i davati poklone. Sudjelovanjem u dm-ovoj zimskoj kampanji toplog srca "Dobre cijene u svako vrijeme ...i dobra djela griju srca cijela" možete darivati i biti darivani, a kako ćete to napraviti ostaje na vama. dm je ponudio dva načina kojima možete zagrijati srce onih kojima je to najpotrebnije.

1. Donirajte kupovinom proizvoda koji nose oznaku Dobre cijene u svako vrijeme

Čuli ste za Dobre cijene u svako vrijeme? To je dm-ov koncept koji vam jamči da ćete najmanje četiri mjeseca odabrane proizvode moći kupiti po povoljnijim cijenama. Trenutačno tu oznaku nosi više od 3.000 proizvoda - od onih za njegu kose, lica i tijela do proizvoda za brigu o kućanstvu. Ako u siječnju potrošite više od 150 kuna pri kupovini proizvoda s oznakom "Dobre cijene u svako vrijeme", automatski donirate 10 kuna za potrebne proizvode koje će dm donirati socijalnim samoposlugama. U znak zahvale za lijepu gestu, dm vam poklanja šalicu koja će vas podsjetiti kako ste novu godinu započeli humanitarnom gestom i koja će vas istovremeno grijati tijekom hladnih zimskih dana.

2. Donirajte 150 active beauty bodova

Naravno, ako tijekom siječnja ne planirate neki veći shopping ili ako ne budete imali vremena za otkrivanje svih 3.000 proizvoda koje obuhvaća koncept "Dobre cijene u svako vrijeme", uvijek možete donirati 150 active beauty bodova, a dm će u Vaše ime donirati socijalne samoposluge, a Vas ugrijati šalicom u znak zahvale za donirane bodove.

Pritom, ne zaboravite - Dobre cijene u dm-u su tamo da ostanu, ne morate žuriti u njihovo otkrivanje. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju