Budimo realni, prirodne stvari ponekad nisu ugodne, a mi mislimo kako je napokon vrijeme da prekršimo pravila i progovorimo o ovoj tabu-temi.

Zbog čega se toliko ustručavamo čak i samo razgovarati o „poslu“ koji obavljamo u toaletu ? Vrlo često trpimo i izbjegavamo obavljanje nužde kada smo na nekom javnom mjestu, u uredu, kada prespavamo kod prijatelja ili oni kod nas, a da ne spominjemo prve spojeve ili odlazak kod rodbine.

Najveća fobija koju imamo vezana je za neugodan miris koji ostaje iza nas nakon korištenja toaleta i koji se nemilosrdno širi prostorom. Koliko smo se puta i sami uvjerili da za taj problem nije dovoljna upotreba osvježivača ili parfema. Štoviše, u tom slučaju imamo i kontraefekt.

Toliko smo naučeni da se sramimo razgovarati o potrebama i nuždi, da se čak i na sam spomen takvih stvari namrštimo, a postoji i stručni naziv za taj socijalni strah - koprofobija. To je iracionalni i neopravdan strah prema izmetu.

No ne brinite se- ono što je nekada bilo samo san ili nedostižna ideja, danas je tu!

Predstavljamo vam Pre Poo.

PR PR (Foto: PR)

Pre Poo potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, tako što sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu - ozbiljno!

To je proizvod koji na jednostavan način ulazi u rutinu korištenja toaleta kako bi takvo iskustvo bilo opuštajuće i bez nepotrebnih briga, posebno u prostorima koje dijelimo sa drugima.

PR PR (Foto: PR)

Taj revolucionarni toaletni sprej oslobađa vas neugodnih mirisa, a samim time i neugodnih misli jer postoje mnogo važnije stvari o kojima se trebate brinuti.

Miče fokus i brigu oko potrebe koju *svi* imamo.

Korištenje je jako jednostavno, potrebno je: protresti bočicu prije upotrebe, pošpricati 2-3 puta unutar WC školjke, obaviti sve što je potrebno i voilà!

PR PR (Foto: PR)

Pre Poo je kombinacija eteričnih ulja te strogo čuvanih sastojaka, koji mu daju izvanrednu funkciju, kako bi toalet iza vas ostao nevjerojatno mirisan, oslobađajući vas brige i srama zbog velike nužde. Jer na kraju krajeva, to je nešto sasvim prirodno.

Važno je što je unutra! Zato u Pre Poo spreju ne koristimo:
o parabene
o formaldehide
o organske plinove, pod tlakom
o etanol

Stalo nam je do vašeg zdravlja, vašeg WC-a i ovog dragocjenog svijeta u kojem živimo. Zato ne koristimo NIKAKVE jake kemikalije, a moć Pre Pooa je u dobrim sastojcima i malo čarolije. Za razliku od ostalih osvježivača, Pro Poo je siguran za udisanje i siguran za ispiranje.

PR PR (Foto: PR)

Nevjerojatno je kako malo svježine može utjecati na vaš toalet, prijateljske ili ljubavne odnose – na vaš život!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju