Štikle su instant podizačice stila. Ako se kombinira na pravi način, ovaj ženstveni komad može biti itekako zanimljiv. To jako dobro zna i Kylie Minogue koja je običnu dnevnu kombinaciju začinila neonskim štiklama

Kylie Minogue u slobodno vrijeme obožava nositi traperice. Ni, iako su popularne hlače vrlo ležeran komad odjeće, džepna venera uvijek ih kombinira uz vrtoglave štikle koje njezinom dnevnom looku daju snažnu dozu ženstvenosti.

Kylie je za odlazak na večeru uskladila traperice cigareta kroja, bijelu majicu i sako, a u prvom su se planu našle neonske salonke koje potpisuje Sophia Webster, a koje osim elegantnog dizajna krasi ultra tanka potpetica u obliku ptice flamingo.

Popularne štikle u kričavim bojama vrhunac popularnosti su imale prije dvije godine, no čini se kako ih poznate ljepotice vole nositi i danas.

No, s ovakvim detaljem doista treba oprezno. Kričava boja salonki ne podnosi upečatljive uzorke kao niti žarke boje te će se savršeno uklopiti uz, primjerice, jednobojnu haljinu ili pak onu u crnim, bijelim ili sivim tonovima. Kako su svoj omiljeni nose poznate ljepotice pogledajte u galeriji i pronađite model po svojoj mjeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju