Amerikanci su jučer proslavili jedan od najvažnijih državnih praznika, Dan neovisnosti, kojim obilježavaju donošenje Američke deklaracije o neovisnosti 4. srpnja 1776. godine.

Galerija

Slavilo se i u Bijeloj kući, u kojoj je održan piknik za vojne obitelji, u organizaciji američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije Trump.

Mnogi Amerikanci jučer su odijevali kombinacije u bojama američke zastave – crvene, bijele i plave. Iznimka nije bila ni prva dama, koja je odabrala dugu večernju haljinu s gingham uzorkom. Haljinu je napravi poznati američki modni dizajner Ralph Lauren, pa je ovaj Melanijin stajling proglašen patriotskim.

Melania Trump i Donald Trump na pikniku u Bijeloj kući
Melania Trump i Donald Trump na pikniku u Bijeloj kući (Foto: AFP)

Anonimni komentatori na društvenim mrežama malo su se našalili i napisali kako je njezina haljina pomalo neobična jer izgleda poput stolnjaka za piknik.

Kombinirala ju je s predimenzioniranim crvenim remenom modne kuće Alexander McQueen i lakiranim balerinkama Christiana Louboutina.

Ankete

(7059) Sviđa li vam se haljina prve dame?

rezultati povratak glasova685
rezultati

Haljina Ralph Lauren, remen Alexander McQueen i balerinke Christian Louboutin
Haljina Ralph Lauren, remen Alexander McQueen i balerinke Christian Louboutin (Foto: Ralph Lauren/Alexander McQueen/Christian Louboutin)