Kada se poza u seksu zove 69, gotovo sigurno je da će postojati i popriličan broj njezinih varijacija na temu, od kojih neke nalikuju na original, a druge više uopće ne izgledaju tako. Također ne treba čuditi da oko 115.000 ljudi svaki mjesec gugla svoju omiljenu seksualnu igricu "69".

U svom izvornom obliku, 69 je zapravo jednako lijen, kao i vruć. Ne zahtijeva ravnotežu, snagu ili fleksibilnost. 

No, na popisu najluđih ideja za novu varijantu poze 69 nalazi se dovoljno uzbudljivih verzija ovog klasika da biste mogli izdržati puna dva tjedna, a da ne napravite pozu 69 na isti način dvaput.

Ali naravno, ako želite nešto malo tradicionalnije, vaš standardni 69 uvijek će biti tu za vas u svom izvornom, prokušanom obliku.

1. Ribe

Ako želite stvarno brzo napredovati, isprobajte Ribe - jedan od najhrabrijih poteza poze 69. Zamolite partnera da sjedne na rub kreveta, a stopala mu dodiruju tlo.

Zatim se popnite na njega, tako da budete naopačke i glavom okrenuti prema stopalima. Ako možete, omotajte partneru noge oko vrata, a rukama mu omotajte stražnjicu. Njegova usta bi se trebala susresti s vašim genitalijama, a vaša usta bi se trebala susresti s njegovim.

Zamolite partnera da ustane, a nakon što to učini, uspješno ste zauzeli položaj Riba. Ako vam je to uspjelo, trebali biste biti naopačke i grliti njihov torzo, a oboje biste trebali imati lak pristup donjem dijelu svog partnera.

2. Shining/Blistajuća poza

Tražite nešto pristupačnije? Shining je možda 69 varijanta za vas. Položaj je zapravo samo poza 69 okrenuta u stranu, što učinkovito povećava udobnost za sve uključene aktere.

Nitko se ne mora brinuti o tome da će morati balansirati na vrhu ili biti zgnječen na dnu. Sve što trebate učiniti je ležati jedan pored drugog (licem prema genitalijama svog partnera).

3. Vodozemac

Najambiciozniji među nama sigurno će cijeniti ovu varijantu poze 69 varijantu koja zahtijeva snagu jezgre, ravnotežu i fleksibilnost odjednom. Zamolite partnera da sjedne s nogama ispred sebe.

Zatim napravite stoj na glavi, okrenuti prema njemu, s glavom u njegovom međunožju. Možete omotati ruke oko partnerovih nogu kako biste dodatno stabilizirali oboje.

U trenutku kada se osjećate mirno, razdvojite noge kako biste svom partneru ponudili lakši pristup vašim genitalijama. Da budemo jasni, ovaj položaj očekuje od vas da se možete spustiti do partnera, te da vas on može podupirati.

4. Zombie

Smatrajte zombija varijacijom vodozemca koja ne zahtijeva da budete dobri u jogi. Zamolite partnera da sjedne s nogama ispred sebe.

Zatim stanite iznad njega, s nogama s obje strane njegova tijela i prstima usmjerenim prema njegovim stopalima. Odatle se sagnite dok vaša usta ne dopru do partnerovih genitalija, a njegova usta do vaših.

Možete velikodušno saviti koljena i staviti ruke na tlo kako biste se učvrstili. Zombi i dalje nudi puno prostora za zabavu naopačke - bez potrebe da radite dubite na glavi.

Slika nije dostupna Dosadio vam je doggy? Probajte froggy - novu pozu u seksu dobru za žensko zdravlje   Slika nije dostupna Znate li što je "vanilla seks" i zašto je toliko popularan?

5. Zmija

Oni koji traže izazov bit će oduševljeni saznanjem o Zmiji, poziciji 69 koja zahtijeva ogromnu snagu i izdržljivost i od vas i od vašeg partnera.

Zamolite partnera da ustane. Trebali biste ustati i vi, okrenuti se prema njemu, nekoliko koraka dalje. Zatim napravite stoj na rukama i zamolite partnera da priđe dovoljno blizu da vam pomogne u održavanju ravnoteže.

U ovom trenutku, oboje biste trebali biti okrenuti u istom smjeru (iako će te vi biti naopačke). Partner bi vas tad trebao podići, a svoje noge trebate prebaciti preko njegovih ramena.

Trebali biste biti dovoljno visoko da se njegova usta mogu susresti s vašim genitalijama i tako da se vaša usta mogu susresti s partnerovim. Odatle, oboje možete koristiti svoje ruke da se učvrstite dok se upuštate u jedno od 69 najluđih iskustava koje ste ikada imali.

6. Američka pita

Američka pita izvrstan je izbor za one koji žude za izazovom. Započnite tako da zamolite partnera da klekne, a zatim se mora nagnuti unatrag koliko god može - dok mu ruke ne dosegnu pod.

Trebali biste stati iza njega, okrenuti u istom smjeru kao i on. Zatim se sagnite nad njim koliko god možete, sve dok vam ruke ne dodirnu pod, a usta ne dosegnu partnerove genitalije.

Ako možete, podignite stopala od tla i omotajte noge oko partnerovog vrata. (Ali ako ne možete, možete napraviti hibrid Američke pite i Zombija koji ne zahtijeva da balansirate na rukama dok obavljate oralni seks.

7. Yin i Yang

Lezite na leđa s raširenim nogama i povucite bedra prema prsima koliko god možete, a pritom savijte koljena koliko god je potrebno. Zatim zamolite svog partnera da klekne nad vas, okrenut prema vama, a vaša glave neka mu bude između nogu.

Odatle se može nagnuti naprijed dok mu ruke ne dodirnu tlo. U tom bi trenutku trebali biti udobno oslonjeni na ruke i koljena, a vi biste još uvijek trebali ležati s nogama privučenim prema prsima.

Oboje biste trebali imati sav potreban pristup da se odatle upustite u malu oralnu igru.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju