Emillie Livingstone uživa u braku s trideset godina starijim holivudskim glumcem Jeffom Goldblumom te nestrpljivo iščekuje postati majkom po prvi put. I u sedmom mjesecu trudnoće lijepa Emily se ne odriče laganih sportskih aktivnosti i nošenja kratkih modnih komada


Emillie Livingstone
bivša je olimpijska gimnastičarka i profesionalna sportašica koja je navikla na redovito vježbanje. Ne čudi stoga što je znatiželjni objektivi fotografa redovito 'hvataju' u šetnji s psom i obavljanju laganih vježbi.

Emillie Livingston je bivša olimpijska gimnastičarka koja se ne odriče laganih tjelesnih aktivnosti ni u sedmom mjesecu trudnoće.

Nikoga nije začudilo ni što se buduća mama stara 32 godine nalazi u fit formi, a svakodnevne obaveze obavlja s lakoćom u oskudnim sportskim kompletićima poput ovih crnih kratkih hlača i odgovarajućeg topa.

Ponosni tata Jeff Goldblum javnosti je obznanio trudnoću svoje novopečene supruge u siječnju ove godine dok je gostovao na talk showu Davida Lettermana, gdje je priznao da lijepa Emily nosi dječačića kojeg će nazvati Elliot Charlie.

Jeff i Emillie sudbonosno DA su izrekli u studenom 2014. godine, nakon trogodišnje veze. U našoj fotogaleriji pogledajte neka od zanimljivih izdanja buduće mame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju