Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znakovima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet provjeriti što kažu zvijezde.

DJEVICA Energične su djevice daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duga ljubljenja i nježne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osjećaj.

Najbolji spoj: Bik, vaga, ribe, jarac

VAGA Najprofinjenija od svih horoskopskih znakova, vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nježna i osjetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, fino rublje i dobro promišljenu glazbu.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, lav, strijelac

ŠKORPION Škorpioni su izrazito seksualni. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvijek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju vlastite potrebe.

Najbolji spoj: Bik, lav, škorpion, riba

STRIJELAC U krevetu su šarmantni, nježni i pažljivi. Svakodnevni seks im može brzo dosaditi pa od partnera uvijek traže da budu spontani. Slobodne strijelce često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama također vole određenu dozu slobode kako bi mogli isprobavati nove stvari.

Najbolji spoj: Lav, ovan, blizanci, vodenjak

JARAC Baš kao i škorpioni, jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplicirano. Ipak, noge i koljena su im osjetljiviji od ostatka tijela. Ne vole da ih se pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipa u javnosti, ali zato u krevetu itekako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, bik, jarac, djevica

VODENJAK Vodenjaci se smatraju najamanje konvencionalnima od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih se zavodi, ali ipak vole zadržati nešto vlastite moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti. Najbolji spoj: Blizanci, vodenjak, stijelac, djevica

RIBE Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pozornosti. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojit ćete ih maštovitom tehnikom. Više vole zadovoljiti, nego biti zadovoljeni.

Najbolji spoj: Škorpion, rak, djevica i vaga

Pročitajte i najbolje seksi partnere za znakove od ovna do djevice. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju