U krevetu s Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, fino rublje i senzualnu glazbu Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znakovima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet provjeriti što kažu zvijezde.

OVAN
Asertivni i pomalo agresivni, ovnovi traže pobjedu. Češće su lovci, nego lovine, a za svoja seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nježnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, vaga, djevica, škorpion

BIK
Više senzualni, nego seksualni, bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbjegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da netko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpion, rak, djevica, jarac

BLIZANCI Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mjestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvijek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, strijelac, vodenjak

RAK Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju što godi njihovom partneru/partnerici. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, lav, jarac, ribe

LAV Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvijek su dobro društvo, vole zadovoljiti, ali i biti zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osjetljivi na leđa.

Najbolji spoj: Škorpion, ovan, strijelac, lav

DJEVICA Energične su djevice daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duga ljubljenja i nježne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osjećaj.

Najbolji spoj: Bik, vaga, ribe, jarac

Pročitajte i najbolje seksi partnere za znakove od djevice od ribe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju