Tuševi u razini poda sve su popularniji, pogotovo među onima koji vole minimalistički pristup uređenju kao i kod onih koji žele uštedjeti na prostoru izbjegavanjem kada. Takve se tuš kabine u pravilu lakše održavaju od uobičajenih, ali je potrebno voditi računa o čišćenju tuš kanalica

Tuševi u razini poda već neko su vrijeme apsolutni hit kada je riječ o dizajnerskim rješenjima za kupaonice. Potražnja je sve veća, jer osim atraktivnog i elegantnog izgleda, tuševi u razini poda nude i jednostavnu, brzu i povoljnu montažu, kao i značajnu uštedu prostora.

Unatoč brojnim prednostima, većina kanalica ima problem s održavanjem higijene, budući da je vrlo teško uklanjati nečistoće koje se skupljaju uz rubove.


Problem i rješenje

Tuševi u razini poda nude i jednostavnu, brzu i povoljnu montažu, kao i značajnu uštedu prostora.

Ispod uobičajenih tuš kanalica se cijelom dužinom skuplja prljavština, što omogućuje razvoj bakterija. Dodatan problem predstavlja i otežano skidanje poklopca te skriveni rubovi i teško dohvatljiva mjesta, što omogućuje dodatno nakupljanje prljavštine.

Podni odvod s navedenim tuš kanalicama, osim dobrog izgleda dodatnu prednost ima u lakom čišćenju omogućenom sljedećim inovacijama:

• Ravni profil za sakupljanje vode: bez skrivenog nagomilavanja nečistoća
• Praktična maska odvoda: jednostavno i lako se skida
• Praktični češalj za hvatanje nečistoća: jednostavno se vadi i ispire mlazom vode

Prednosti: Atraktivan izgled, funkcionalnost i higijena

Svevremenski izgled podnog odvoda s Geberit Cleanline tuš kanalicom od brušenog inoxa s neograničenim rokom trajanja, inovativni dizajn koji omogućuje brzo i temeljito čišćenje te laka i jednostavna montaža prednosti su ove inovacije koje će preobraziti kupaonicu u spa oazu.

U galeriji pogledajte različita dizjanerska rješenja walk-in tuševa te se inspirirajte za nekuz buduću renovaciju kupaonice.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju