Proteklog vikenda Zagreb je zaplesao u ritmu Walkmaxxa! Ovaj brend obuće, poznat po zaobljenom potplatu, u subotu, 16. rujna u samom centru Zagreba, na križanju Gundulićeve i Masarykove ulice, predstavio je novu, jesensku kolekciju obuće na nesvakidašnji, zabavan način.

Kako bi pokazali sve prednosti ove obuće – udobnost, lak, bezbolan korak te moderan dizajn - umjesto na modnoj pisti tvrtka Studio Moderna novu je Walkmaxxovu kolekciju predstavila upravo tamo gdje će ona biti prisutna - na ulicama grada. Promet centrom Zagreba na dvije je minute utihnuo, a plesači grupe Atomic Dance Factory, koji su ovom prilikom preuzeli ulogu modela, demonstrirali su u plesnoj točki kakav je zaista osjećaj kretati se u Walkmaxxovoj obući.

Ovom prilikom predstavljena je i suradnja s poznatim modnim dizajnerima, dvojcem ELFS, Aleksandrom Šekuljicom i Ivanom Tandarićem, koji su posebno za jesensku kampanju dizajnirali majice koje najbolje prenose duh Walkmaxxa.

Osvojite majicu Walkmaxx by ELFS.

„Oba brenda - i Walkmaxx i Elfs - mogu se pohvaliti pravom 'vojskom' obožavatelja i zadovoljnih kupaca. Zato je za nas ova suradnja bio logičan slijed i vjerujemo kako će vam se rezultat te suradnje, koji danas predstavljamo, jako svidjeti“, rekli su Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Novom jesenskom Walkmaxxovom kolekcijom oduševile su se i brojne osobe iz javnog života - operna pjevačica Sandra Bagarić, PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić, TV voditeljica Ana Miščević i TV voditeljica Jelena Glišić.

Ako su vam baš ove dizajnerske Walkmaxxove majice zapele za oko i zanima vas gdje ih možete nabaviti, slijedi odlična vijest! Dijelimo 100 Walkmaxx by Elfs majica, a kako baš vi možete postati ponosni vlasnik jedne od njih, saznajte već sada

Walkmaxx je brend obuće poznat po zaobljenom potplatu koji ublažava bolove u stopalima, potiče ispravnije držanje te omogućuje siguran i lak korak, a u novoj jesenskoj kolekciji predstavlja udobne i moderne modele koji odgovaraju svim generacijama i vremenskim uvjetima.

Više o Walkmaxxovoj obući potražite na službenoj online stranici ili posjetite prodajna mjesta Top Shopa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju