Naše mame i bake obično su za vjenčanje birale voluminozne kreacije koje su otežavale kretanje, a nakon ponoći bi se preodjenule u nešto jednostavnije, kraće i laganije haljine u kojima je puno lakše plesati do zore.

Upravo ta (ne)udobnost jedan je od glavnih pokretača starog trenda koji je mladenkama omogućavao da tijekom svadbe promijene haljinu.

Nedavno smo vas u jednom tekstu pitali za mišljenje, a najviše vas je odgovorilo da ovaj stari trend više ne živi te da je vjenčanica samo jedna.

Dakle, vremena se mijenjaju, a s njima nam dolaze i neki novi svadbeni trendovi. Jedan od njih je zaludjelo društvene mreže, a korisnice Tik-Toka nazvale su ga – Wedding Chop, ili u slobodnom prijevodu, mladenkin rez.

@teased.bysteph CHOP CHOP 👏🏻 #weddinghaircut #weddingtiktok #bridalhairstylist ♬ Paradise - Bazzi

Za razliku od mladenki koje su nakon ponoći iznenadile goste novim outfitom, na Tik-Toku je nastao trend koji nalaže mladenkama da goste ( a često i partnera) nakon ponoći iznenade - promjenom frizure.

@amberleaadams #beautifulbride #weddingchop ♬ Put Your Records On - Corinne Bailey Rae

Dakle, kada sat otkuca ponoć, mladenke drastično skrate kosu kako bi izazvale wow efekt, ali i kako bi u život unijele slatku promjenu koja dolazi s bračnim životom.

Na Tik-Toku postoji tisuće klipova i preko 40 milijuna pregleda koji prikazuju takozvani mladenkin rez, a komentari su i više nego pozitivni.

Mladenka Živi li još uvijek trend u kojem se mladenke preodjenu nakon ponoći?

Neke pak mladenke odluče kosu ošišati netom prije svadbe kako bi goste i partnera iznenadile novim look-om. To je ipak nešto praktičnija ideja, nego ona u kojoj frizer čeka da završite s darivanjem i fotografiranjem kako bi vas ošišao.

@wonderphotography When your bride is a hair stylist and decides to do a little post ceremony hair chop 🤩 #weddinghair #haircut ♬ original sound - sp33dsongsx

Bez obzira na to hoće li ovaj simpatični svadbeni trend zaživjeti ili ne, sigurni smo da će prikupiti ogromne količine pregleda, klikova i lajkova – a to i jest glavni cilj trendova koji svakodnevno nastaju na društvenim mrežama.

A kako se odjenuti za crkvene ceremonij i pri tome zablistati saznajte u savjetima Marka Grubnića:

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju