Po šesti puta 'Westgate Shopping City' bit će domaćin najvećeg sajma vjenčanja u regiji - 'Wedding Expoa', koji će se održati od 20. do 22. veljače ove godine. U tri sajamska dana zainteresirani posjetitelji moći će pronaći kontakte za organizaciju svadbene svečanosti iz snova, kao i sve potrebne detalje koji prate taj važan dan


Wedding Expo
od 20.-22. veljače 2015. okupit će više od 150 vrhunskih izlagača iz industrije vjenčanja. Na sajmu će se moći otkriti najbolji organizatori djevojačkih i momačkih večeri, originalnih prosidbi i vjenčanja, ali i naći odgovarajući hotel te salu za svadbenu svečanost iz snova.

Na jednom mjestu moći će se pronaći prigodna glazba, ukrasi i rasvjeta, papirnata konfekcija, foto i video-produkcija, luksuzna gastronomska ponuda kao i prijevoznici koji će osigurati da ovaj važan dan prođe bez ijedne mane. Tu su i vrhunski izlagači svečane odjeće i obuće za mladence, modnih dodataka i beauty ponude.

Wedding Expo okuplja vrhunske izlagače koji vam olakšavaju planiranje vjenčanja iz snova. Ulaz je i ove godine besplatan.

Zbog velike i kvalitetne ponude i prigodnih popusta ovaj sajam posebno je zanimljiv budućim mladencima i njihovoj pratnji. Iznimno su posjećene i modne revije koje se održavaju tijekom sajma, uz značajan interes medija i posjetitelja iz Hrvatske i regije, a koji u tri dana dosegnu brojku od 80 tisuća.

Na Wedding Expou, kojemu tepaju i da je najljepši sajam zbog vrhunske estetike organizatora i izlagača, ulaz za posjetitelje je slobodan. Uz besplatan parking u garaži, dostupan je i besplatan prijevoz Westgateovim autobusima iz Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske.

Organizator Wedding Expo-a je Wedding City, prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji, čiji je jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten u Westgate Shopping Cityju.

Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 760 četvornih metara nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Martina Felja, Pronovias, Luna Novias by Rosa Clara, Demetrios, Ana Milani, Tanya Grig, White by Wedding City i drugi.

Više informacija o sajmu pronađite na službenim stranicama organizatora.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju