Najveći regionalni sajam vjenčanja Wedding Expo petu godinu zaredom otvorio je svoja vrata. Novitete za najvažniji dan u životu mladenaca pokazat će tijekom tri dana trajanja manifestacije čak 150 izlagača

Najveći sajam vjenčanja u regiji Wedding Expo odražava se u shopping centru Westage već peti puta. Među 150 izlagača budući mladenci mogu pronaći sve što im je potrebno za najsretniji dan. Od dvorane, sale i restorana za vjenčanja na zatvorenome ili šatora i vila za vjenčanja na otvorenome, izlagači nude najrazličitije prostore za svadbene svečanosti.

Ponuda vjenčanica, smokinga, svečanih haljina, odijela i cipela najveća je i na jednome mjestu. Cvjećari, slastičari, kozmetičari, frizeri i organizatori vjenčanja nude svoje usluge posjetiteljima i novitete koji su u korak sa svjetskim.

Nezaobilazne su i zlatarnice, luksuzni automobili, rasvjeta i glazba, a mogu se razgledati od 10 ujutro do ponoći te u nedjelju do 21 sat. Wedding Expo će kulminirati revijom u subotu u 20 sati kada će pistom proći čak tri ljepotice s titulama - aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, Kraljica Hrvatske 2013. Kristina Bralo te bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić. Na reviji u Wedding Cityju izlagat će među ostalima i brendovi Ana Milani, Wedding City by Martina Felja, a hrvatskoj publici predstavit će se i francuski brend Sirelys.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju